Te interesează să ai o întâlnire? Cu tânăra aceea atrăgătoare ori cu tipul acela chipeş? Te invit să citeşti acest articol pentru a afla câteva trucuri, validate de experimente, care te vor face să înţelegi ce poţi să faci pentru a fi mai atrăgător pentru sexul opus.

Dar să-mi degresez introducerea şi să-ţi limpezesc următoarea idee: dacă atingi uşor un bărbat,  pe braţ, va crede că eşti interesată sexual de el. Oricum creierul unui mascul din specia umană are o predispoziţie spre copulaţie. Aşa că, dacă pe lângă gentila atingere adaugi un zâmbet, aproape sigur, îţi va cere o întâlnire.

Ea te-a atins pe braţ? Din greşeală? Sau ca semn de încredere? Of, nu, nu era legat de sex. Tu, din nefericire, l-ai interpretat ca fiind un semnal sexual. Dar am o veste bună şi pentru tine. Dacă într-adevăr te interesează, poţi încerca următorul tertip: aproape fiind de ea, o zână incitantă, poţi executa, cu inocenţă, un spagat, pardon, o atingere uşoară a braţului ei, şi cere-i, cu încredere, numărul de telefon. Ai mari şanse să-l primeşti. Bărbaţilor francezi le-a ieşit acest truc. Pe stradă.

Oh! Mi-am amintit. Ce noroc! Vraja n-ar mai fi avut efect, dacă… Încearcă să nu zâmbeşti. Cel mult, schiţează un surâs. Se pare că femeile apreciază mai puţin, cel puţin la început, bărbaţii fericiţi! Încearcă o expresie de mândrie sau chiar ruşine. Cum, nu te-au învăţat la cursurile de inteligenţă emoţională prin NLP?!

Desigur, printre alte opţiuni, promiţătoare de mulţi urmaşi, mai avem: o atingere pe braţul eteric cu ajutorul câmpului cuantic sau o aşteptare prelungită cu rezultate incerte (sau deşarte) că ea /el să ia iniţiativa, ca urmare a intervenţiei factorului karmic. Dacă acestea nu dau rezultate, poţi încerca dimineaţa, imediat după igiena orală, o vizualizare pe ecran mental în stânga sus, urmând ca legea atracţiei să acţioneze pentru a-ţi împlini dorinţa. Despre ce dorinţa era vorba?



Articol preluat de pe blogul SasSeramis, cu acordul autorului

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.