Să spunem că ați pierdut cheia de la lacătul care securizează o magazie și nu ați vrea să distrugeți lacătul. Există  o posibilitate de a-l deschide, folosind niște scule la îndemână. Pentru asta trebuie întâi să înțelegeți cum funcționează un lacăt. Asta puteți vedea în videoclipurile de mai jos: cum funcționează un lacăt și cum îl puteți deschide atunci când nu mai aveți cheia.

După ce veți urmări videoclipurile veți un pic mai înțelepți. Chiar dacă nu va fi cazul să vă încercați „măiestria” pentru a deschide un lacăt, veți înțelege cât de ușor este, în special pentru cineva antrenat, să deschidă un lacăt ori orice mecanism care folosește un sistem asemănător, fără a avea cheia. Asta vă va face să fiți mai atenți atunci când alegeți soluția pentru securizarea unei locuințe / zone.

 

Cum funcționează lacătele

 

 

Dacă nu dispuneți de instrumentele de mai sus, iată un videoclip în care se arată cum să deschideți un lacăt cu ajutorul agrafelor.

 Cum să deschizi un lacăt cu agrafe



 

 În fine, un ultim videoclip, în care vi se explică același lucru: cum dă deschideți un lacăt, de data asta folosind clipsuri de păr.

 Cum să deschizi un lacăt cu clipsuri de păr



Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.