Puţine lucruri pot fi mai interesante decât poveştile spuse de oamenii care au lăsat ceva umanităţii. WebOfStories.com este tocmai locul în care puteţi urmări (în format video) asemenea poveşti şi în care în curând vă veţi putea istorisi (potrivit creatorilor site-ului) propria viaţă celor care vor dori să o vadă. Poveştile sunt astfel îmbinate încât trecerea de la una la altele similare se poate face în felurite moduri. Site-ul este locul în care puteţi ajunge pentru a urmări o istorisire, dar şi multe altele legate într-un anumit fel de cea dinainte.

 

Pot fi căutate subiectele dorite, poveştile spuse de personalităţile contemporane pe care le apreciaţi, pot fi vizualizate clipurile cele mai populare ori cele mai recent introduse. Există în prezent două canale principale - "Great Lives" şi "Remarkable People". Cel dintâi conţine conţine poveştile de viaţă ale unor oameni care au influenţat într-o anumită măsură lumea în care trăim - oameni de ştiinţă, medici, artişti, regizori de film şi alte categorii. Cel de-al doilea canal - Remarkable People - este un loc în care oameni care au trăit vieţi remarcabile ne povestesc despre aceasta.


Dintre personalităţile care ne-au atras atenţia îi amintim pe matematicianul Benoît Mandelbrot, Donald Knuth - deschizător de drumuri în domeniul tehnologiei informaţiei, fizicienii John Wheeler şi Hans Bethe sau biologul Francis Crick. Vizitaţi aşadar site-ul webofstories.com pentru a urmări poveşti minunate de viaţă spuse de oameni care au marcat istoria recentă a planetei în domeniile lor de activitate.

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.