Windows 7Conform unui raport al companiei iolo Technologies, timpul de încărcare a sistemului de operare Windows 7 este mai mare decât cel al predecesorului Vista, ceea ce ar contrazice afirmaţiile specialiştilor de la Microsoft.

Testele efectuate de informaticienii de la iolo Technologies au relevat un timp de încărcare cu 42 de procente mai mare în cazul sistemului de operare Windows 7: 1 minut şi 34 de secunde, respectiv 1 minut pentru Windows Vista.

Specialiştii iolo Technologies - o companie producătoare de software pentru PC din Los Angeles, au efectuat măsurătorile plecând de la momentul de pornire a calculatorului folosit şi până în momentul în care sistemul devine utilizabil. Ei susţin că deşi Windows 7 pare a avea un timp de boot mai scurt, încărcarea procesorului scade la un nivel la care folosirea computerului devine posibilă de abia după timpul anterior menţionat(1:34).


Citiţi şi acest articol pe aceeaşi temă.Sursa: AICI.

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


Ne poți ajuta cu o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro