Stephen Hawking este unul dintre cei mai respectaţi şi mai faimoşi fizicieni ai timpurilor noastre. Este cunoscut pentru teoriile sale privind găurile negre, dar şi pentru bătălia pe care o poartă de foarte mulţi ani cu o boală teribilă, scleroza laterală amiotrofică, care se caracterizează printr-o reducere progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării numite neuroni motorii, cu rol în comanda muşchilor care fac posibilă mişcarea.
Conform predicţiilor doctorilor, trebuia ca de mult să fi trecut în "eternitate". Doar că acesta se încăpăţânează să invalideze aceste predicţii de mai bine de 30 de ani.
Ziarul englezesc Telegraph oferă publicului o sumă de fotografii care acoperă întreaga viaţă a celebrului om de ştiinţă. Veţi putea vedea imagini din copilăria acestuia, de la căsătorie ori de la întâlnirea acestuia cu regina Angliei.

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 Donează prin PayPal ()


Contact
| T&C | © 2021 Scientia.ro