Wallpaper MatrixCui nu-i place un wallpaper elegant pe ecranul monitorului?. Astăzi vă recomandăm un site de unde puteţi prelua în mod gratuit imagini superbe. Site-ul dispune de o tehnologie care permite livrarea unui wallpaper "calibrat" pentru computerul dumneavoastră.

 

 

Cum traducem wallpaper?
Cum nu ştim să existe o traducere adoptată pentru wallpaper şi nu credem că vom convinge pe cineva dacă am adopta traducerea din limba engleză, adică tapet, am decis să "românizăm" termenul, adică să-l includem în limbajul nostru şi să-l declinăm ca şi când ar fi un substantiv neaoş. Dacă aveţi alte variante mai bune, vă aşteptăm reacţiile prin comentarii.

 

Pentru iubitorii de wallpapere de calitate (şi cine nu este?), recomandăm un site de unde puteţi descărca gratuit (cum altfel?) imagini superbe frumos clasificate pe domenii şi subdomenii, desktopnexus.com. Dintre domenii amintim: abstract, avioane, animale, maşini, natură, tehnologie, sport şi jocuri video.

 

Wallpaper hacker
Imagine preluată de pe site-ul desktopnexus.com, care poate fi descărcată ca wallpaper la o rezoluţie foarte bună

 

Desigur, site-ul nu este singular, sunt multe alte site-uri de unde puteţi descărca imagini frumoase. Ce ne-a impresionat la acest site este însă că face două lucruri utile pentru utilizatori: detectează aspectul monitorului utilizatorului şi, de asemenea, detectează rezoluţia stabilită pentru respectivul monitor. În consecinţă, în mod automat se creează un wallpaper care să se potrivească monitorului dumneavoastră. Interesant, nu?{jcomments on}

 

Site-ul poate fi accesat, dând clic pe aici.

 

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.