Sculpturile lui Ivan Black fascinează prin transformarea acestora pe fondul mişcării. Ivan s-a născut la Londra în 1972. Interesul său pentru sculptură a început de copil, iar mișcarea a devenit repede centrală în activitatea sa, adăugând în timp straturi diferite de complexitate în lucrările sale.


Lucrările actuale ale lui Ivan folosesc metodologia sa unică pentru a crea forme reacţionează odată cu apariţia unui factor extern, a energiei. Repetarea elementelor identice din sistemele sale sculpturale este o temă recurentă în opera sa, prin aceasta construind structuri complexe fluide.

 

 

 

Fiecare lucrare este o secțiune dintr-o poveste ce se aşteaptă a fi spusă, iniţiată prin aplicarea sistematică a unor reguli asupra geometriei operelor sale.

 

 Ivan se inspiră pentru sculpturile sale din natură, îmbinând fascinația pentru formule matematice cu spiritul de pionierat al inginerului britanic pentru a crea o sinergie între știință, artă și tehnologie. Mecanismele sale meticulos concepute și perfect integrate sunt fundamentale în raport cu comportamentul și atractivitatea operei sale. Prin designul minimalist, mișcarea este lăsată să fie în prim-plan.

 

 

 

 Lucrările sale au fost expuse în întreaga lume. De asemenea, partea din acestea fac parte din colecții private.

 

 

 

Sursa imaginii şi a şi videoclipurilor: IvanBlack.com

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


OK, conținutul site-ului a fost și va rămâne gratuit,
dar chiar ne-ar ajuta dacă ne-ai sprijini cu
o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro