A fost dată publicităţii (acum 2 zile, se pare) o nouă înregistrare cu Bin Laden în rolul principal. Acesta critică guvernul pakistanez pentru modul în care a gestionat inundaţiile devastatoare din Pakistan. Curios ni s-a părut că teroristul numărul unu al planetei s-a angajat într-un discurs care a inclus şi problematica schimbărilor climatice, desigur tot în context politic. Iată câteva paragrafe din cele spuse de Bin Laden (dacă sunteţi de acord cu el, să nu ne spuneţi, cine ştie cine interceptează mesajele Scientia :) ).

 

 

 

Bin Laden, despre efectele inundaţiilor asupra copiilor: "Milioane de copii sunt fără un adăpost şi fără mijloacele minime de subzistenţă, cum ar fi apa potabilă, ceea ce duce la deshidratare şi, finalmente, moarte".

Despre schimbările climatice: "Schimbările climatice dramatice afectează naţiunea islamică şi provoacă teribile catastrofe pretutindeni în lumea islamică. Nu mai este suficient ajutorul oferit până acum; este nevoie de corturi, mâncare şi medicamente".

 

 

Via NPR.org

Puteți comenta folosind contul de pe site, de FB, Twitter sau Google ori ca vizitator (fără înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate (aprobate de admin).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


Ne poți ajuta cu o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro