Intalnire amoroasaNu o să vă vină să credeți, însă știința a dovedit că bărbații sunt mult mai dispuși să accepte ofertele sexuale din partea femeilor decât viceversa. Dar niște bravi ”căutători ai adevărului” au pus întrebarea esențială... dar în alte țări ce se întâmplă?

 

 

 

 

Când vine vorba de știință, este bine să nu iei nimic de-a gata, ci să pui în mod constant sub semnul întrebării până și cele mai profunde convingeri.  Dar acest studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Bretania de Sud, Franța, se poate să fi dus principiul până la o extremă inutilă:

Diferențele dintre sexe referitoare la receptivitatea față de ofertele sexuale au fost descoperite în cadrul unor studii anterioare efectuate în Statele Unite. Totuși, acest efect nu a fost niciodată testat într-o altă cultură, iar impactul atractivității solicitantului rămâne deschis dezbaterii.

În căutarea adevărului, cercetătorii au realizat acest experiment incredibil de științific și ușor sinistru:

Un experiment realizat în Franța, care implica subiecți de sex masculin și de sex feminin, unii de o atractivitate medie și alții extrem de atractivi, punea față în față potențiali parteneri de sex opus (120 de bărbați și 120 de femei) care întrebau: ”Vrei să vii în apartamentul meu să bem ceva?” sau ”Ai vrea să te culci cu mine?”. Marea majoritate a bărbaților erau dornici să aibă o legătură sexuală cu o femeie, mai ales dacă ea era atrăgătoare din punct de vedere fizic. Femeile tindeau să respingă prima invitație și numai una a acceptat oferta sexuală a bărbatului.

Și acum, cine e pregătit pentru cea mai evidentă concluzie din orice jurnal științific publicat vreodată?

”Un asemenea rezultat confirmă faptul că bărbații sunt aparent mai dornici să aibă activitate sexuală decât femeile.”

Nu mai spune...

Via NCBI ROFL.

 

 

 

Textul reprezintă traducerea articolului Science proves the most obvious thing ever, publicat de io9.com.
Traducerea: Ana Cristina Dumitrache

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.