Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 5 minusuri
1.6k vizualizari
Junior (1.4k puncte) in categoria Cultura Generala
0 0
Biblia este o carte spirituala se adreseaza sufletului nu e un manual de biologie sau vreo enciclopedie
0 0
salut adrian,asta nu trebuie sa mi,o spui mie..)),ci acelora care nu cred in ea,...in Biblie,daca o citim vom constata ca sunt amintite nenumarate zone ale planetei,....orase sfante s.a.m.d...respect Biblia si de aceea caut un raspuns....sau poate nu esti f convins ca Amtlantida nu a existat?,dar refuz sa cred ...deci,daca a existat fiind ea cu ,Zei s.a.m.d de ce nu se precizeaza si in Sfanta Biblie ,ca doar de acolo a inceput lumea pe care o vedem actualmente,sau pe timpul Antlantidei era numai ,,pace,,si ,,bine,,si nimeni nu avea nevoie de ,,Biblie,,?
0 0
daca ne depaseste subiectul -- ascundem intrebarea si gata...)),sa nu ne mai stoarcem materia cenusie ..nu,i bai..)
0 0
In legatura cu existenta Atlantidei sa ne amintim ce s-a intamplat si cu Troia : a fost considerata o poveste pana cand a fost descoperita ..sau mai bine zis dezgropata. Prin urmare ar fi imatur sa spunem ca Antlantida nu a existat  sau ca este doar  o legenda .
Ca sa-mi explic comentariul :   Atlantida  este un subiect neimportant din punct de vedere al scopului bibliei  la fel cum ar fi intrebarea  " de ce au murit dinozaurii ?" intelegi
0 0
asa este..nu mai intereseaza pe nimeni despre ce s,a intamplat cu dinozaurii acum 65 mil de ani,...in fine ...subiectul este consumat,sunt sigur de asta.))
0 0
Poate pentru ca biblia e mai mult un material de propaganda decat atlas istoric?
Biblia este pentru noi cei de rand si asta nu se va schimba curand... ceea ce cauti tu se afla in arhiva vaticanului.
0 0
dap,...ceva de genul,cu siguranta ....nu esti primul care m,a indrumat pe pista asta ...multumesc frumos!!!..ma bucur ca pot totusi colabora cu cineva..cu respect!!

2 Raspunsuri

5 plusuri 0 minusuri
Poate sunt eu incult, dar ce legatura are una cu alta?
Experimentat (3.5k puncte)
0 0
daca ti,as raspunde ...nu ar mai avea niciun rost intrebarea de mai sus.....cu respect,exista raspuns si inca unul de proportii(certificat)de catre oameni de stiinta
0 0
a deci si tu pui intrebari la care stii raspunsu'? Esti genial
0 0
nope,exista cateva iopteze,dar asteptam si alte opinii,daca stiiam un raspuns exact ,imaginati,va ca nu stateam shi butonam in timpul liber pe aici,..))),oricum merci ptr votul negativ,...asta tine de inteligenta pe care o aveti,...in loc sa cautati o samanta de adevar..sau pot spune si asa ,,noi stim ca nu stim nimic,,
0 0
imaginati,va cum ar fi sa stiu raspunsul la aceasta intrebare..DDD!!!,...mai fratilor !!!pe ce lume traiti?,...ce mentalitate poti avea ?,...parca avem 6 anisori si ne pregatim de clasa 1 a,...sincer acum,...sunt unii cu care se merita sa elaborezi un subiect(problema),dar scuzati,mi cuvantul*(prostia),...si cu tot respectul ptr acest site,...unii chiar nu au ce cauta pe aici...cum poti crede ,...si chiar ma amuza faptul ca unii sunt aici ,chiar sa faca ,,rau,,...altora si cand te gandesti ca totu,i virtual...)))....
0 0
eh,...am gasit ceva relevant ,,Ancient Aliens,,sezonul 2 si 4 ep 6 si 2,dar tot nu sunt convins..
0 0
daca privesti mai sus,la primul comentariu,si stii sa citesti,vei constata asta ,,exista raspuns,, da?,nu ,,cunosc raspunsul,,da?si pe langa altele vei putea observa ,,respect,,...cand cineva abordeaza si implica acest cuvant ar trebuii sa va ganditi totusi nu,i o ,,ghicitoare,,...
0 0
Domnu' Adrian, care e rostul a tzaspe comentarii unul dupa altul in loc de unul singur? Nu se pot aduna ideile din prima? Si cand incepeti sa scrieti inteligibil, ca nu se pot citi acele fraze nici ca punctuatie, nici ca exprimare, nici ca si gramatica?

Si a zis careva ceva de Atlantida de sariti asa de inversunat? Numai ca intrebarea e pusa aiurea, nu e despre subiectul Atlantida in sine, ci despre Biblie, care in Vechiul Testament descrie soarta evreilor in special si daca acestia n-au avut contact cu ceva nu sta scris, simplu.
0 0
sarut mana doamna,1 tastatura tel nu,mi permite  comfortul pe care mi,l doresc si nici o buna desfasurare in acest context(scris)fiindca ecranul imi este f mic...2 am precizat acesta si in alte comentarii pe care le,am avut...3 observ ca ,,domnia voastra,, imi copiati laturile ..(.comentarii prelungite, s.a.m.d.)..cu respect doamna ))
0 0
Respect sau nerespect, telefonul cu ecranul lui mic ti-a facut-o. Degeaba ai sters comentariul postat de KENT ca sa il scrii apoi sub acest nume, eu am primit pe mail alerta. In regulament scrie ca o persoana nu poate avea mai multe conturi (punctul 7). Am anuntat administratorii.

Vad ca la alte intrebari te lauzi singur. Ai facut alt (sau alti) utilizator(i) ca sa-ti dai voturi singur atunci cand restul te voteaza negativ?
0 0
)),..sunteti geniala,...asta mi,ar trebuii sa butonez si in locul altora..sa fim seriosi..))....numai fica,mea poate sa faca asta...dar nu de pe telefonul meu domnita....
0 0
daca sunteti pe baza de ,,detectiv,,scumpa doamna priviti ce nr de voturi am in comparatie cu cele negative ,...credeti,ma pe cuvant )),..nu sunt fan..D!!
0 0
Fara vrajeala. Ca doar acel "kent" nu este medium sa posteze fix acelasi comentariu inainte, sa-l stearga, si apoi sa fie postat ca mai sus. Am pastrat mailul, ramane sa vedem daca veti mai activa pe acest forum.

Mai jos este ce am primit eu pe mail:

Un nou comentariu scris de kent a fost adaugat dupa al tau pe Scientia QA:

tastatura de pe tel nu,mi poate facilita solicitarile 1...2 daca imi aduc aminte parca am precizat si in alte comentarii ca nu am sa pot scrie ca la carte din cauza ecranului f mic de care dispun...3 vad ca dumneavoastra incepeti sa,mi copiati laturile ))...comentarii prelungite s.a.m.d. )) cu respect doamna

SEAMANA? E PLAGIAT CUMVA? Poate asa se lamuresc si ceilalti utilizatori corecti cu ce se ocupa unii de pe aici...
0 0
macar daca as fi castigat ceva.)))))...nu ma intereseaza domita voturile,..ptr mine este o ocupatie,chiar daca sunt mobilizat la pat..)))..in fine
0 0
scumpa doamna eu nu vad niciun mesaj pe niciun comentariu..))),aveti cumva o alta posibilitate sa observati comentarile,.?nu cunosc asa de bine tehnologia ca dumneavoastra,...daca era ca cineva sa ma ajute la voturi ...dar cum vad nu prea cred ...asta demonstraza scorul de mai sus doamna,iar daca aveti ceva personal cu mine ....va puteti rafoii in direct ,..sa va scriu nr de tel,numai ca eu traiesc in belgia doamna ,..n,am eu treaba cu ce se intampla la dumneavoastra acolo,..)))
0 0
accept scuze !!!
0 0
poi daca a fost adaugat dupa al meu,...ce vina am eu,....luati,l pe ,,kent,,la intrebari ..nu vedeti ca nu se potriveste..))pe bune ,..si mai faceti si valuri pe aici...penibili unuii oameni!!!...luati,l pe el la purificat daca posteaza dupa mine ,..iar cu votul negativ ,..iar nu se potriveste,...uitati,va sus se vede mare 0- 5 si este de cateva zile bune ,.ati facut sa rad.....
0 0
E posibil sa fie vreo eroare? Zic si eu...
0 0
Daca era o eroare, nu e cam mare coincidenta ca acel comentariu sa fi fost adaugat, sters dupa maxim un minut cand am intrat eu, si apoi reaparut dupa inca 2 minute? Sa fim seriosi... Degeaba incearca adrian/kent sa convinga lumea cata corectitudine exista in domnia sa.
0 0
doamna...haide,ti sa o luam logic,...deci eu am postat comentariul de mai sus,,ok?...sunteti de acord,iar dupa mine a postat un comentariu acest ,,kent,,..ok?...fara sa voteze ,fara sa faca nimic,...ok?...ce legatura am eu doamna cu asta ,...dar daca cineva a facut,o intentionat sa atraga atentiea la cele de mai sus ,...acum sincer sa ma ierte Dumnezeu dar n,are nicio logica doamna ,..linistiti,va ...ca nu s,a intamplat nimic...daca ziceam ca a votat s,au ceva de genul ...lasati doamna daca ma copiaza ma simt ,,flatat,,..eu ma enervez aici ce aveti cu mine?...ca doar nu eu l,am copiat pe el..)) ci el pe mine ...zau asa!!.))
0 0
plagiatul este la moda acum!!! ce aveti cu copii?))
0 0
sau poate cineva are ceva cu dumneavoastra,,domita,,la varianta asta v,ati gandit?in prealabil lumea este pasnica pe aici,dar nu se stie niciodata cina va ataca pc,ul,...
2 plusuri 0 minusuri
Biblia nu face referire si la alte locatii importante ,  desi au existat la momentul cand a fost scrisa. (exemplu China)

Nu va grabiti sa trageti concluzii! Daca Biblia este o carte sfanta , scrisa sub inspiratie divina, atunci de ce nu apar TOATE locatiile importante( cum este si Atlantida)? Are sens intrebarea lui adrian!

Exista si un raspuns logic. Biblia a fost scrisa in principal pentru poporul evreu.Daca   cititi cu atentie o sa observati ca majoritatea profetiilor(chiar si cea despre Mesia) aveau legatura cu evreii( care se considerau poporul lui Dumnezeu)

Asadar si LOCATIILE mentionate in Biblie , in principal, sunt mentionate tocmai datorita influentei acestora asupra evreilor.Exemplu:

Babilonul( acolo au fost dusi in exil)

Egipt( sclavie, pana au fost eliberati de Paste)

Grecia(Alexandru ce mare a cucerit Ierusalimul)

Imperiul roman ( in timpul lui  a fost omorat Isus (Mesia)

Atlantida NU a avut nici o legatura cu poporul evreu, si nici nu a influentat cumva implinirea profetiilor biblice referitoare la el.
Experimentat (1.5k puncte)
...