Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 2 minusuri
671 vizualizari
Puteti aduce argumente pro sau contra fenomenului mentionat?
Junior (1.3k puncte) in categoria Terra-Univers

3 Raspunsuri

4 plusuri 0 minusuri

Credem! Credem! Ar fi şi culmea să nu credem în extratereştrii antici! Toate lumea crede în ei! Numai unii cred în Iisus şi fff puţini nu cred în nimic, dar NOI, noi credem în extratereştrii antici!

Dovezile pro sunt covârşitoare. Nu are rost să le înşir aici. Sunt sigur că ai tu, Iahim, o listă completă a acestor dovezi.

Deci, DA! Credem în extratereştrii antici!

Dar care extratereştri antici?

Senior (11.9k puncte)
0 0
Daca vrei sa aprofundezi subiectul exista informatii peste tot sau dovezi arheologice palpabile, dar mai usor poti urmari documentarul "Ancient Aliens"...
INCEARCA SA GANDESTI IN AFARA CUTIEI!
Cat de bine crezi ca iti cunosti istoria!?
1 plus 4 minusuri
Salut,evident,daca ne,am crede singurii din Univers ar insemna ca suntem cei mai incuiati oameni,nu?..))nu contest absolut nimic.
Junior (1.4k puncte)
0 0
Una-i una, alta-i alta. Una e să spui că probabil mai există viaţă pe undeva prin Univers, alta e să spui că ne-au vizitat extratereştrii acum câteva mii de ani, pe baza unor ne-dovezi. E nevoie de un pic de discernământ şi de ceva fizică (naşpa!) pentru a te raporta corect la a doua.
0 0
"Ne-dovezi" megalitice pe care noi ne-am chinui sa le reproducem cu toata tehnologia dar pe care sarmanii din antichitate le-au construit prin metode rudimentare... asta pe langa mii de relatari despre fiinte venite din "ceruri"...
Cu siguranta anticii s-au gandit ca peste ani buni o sa dea bine ca poveste, nu degeaba au colaborat, dar noi oamenii moderni in mileniul 3 nu ne lasam fraieriti caci suntem apogeul evolutiei!
Ai nevoie de un pic de intuitie sa realizezi ca nu suntem in varful piramidei si cu siguranta nu ne-am dezvoltat singuri :)
1 plus 0 minusuri
Salut. Eu as fi intrebat altfel: Credeti in paleoastronautica? Dovezile care exista sunt discutabile insa sunt unele persoane care sustin cu tarie aceste dovezi. Personal nu stiu ce sa cred. Nu as vrea sa fiu prea egoist si sa spun ca existenta este doar a noastra, dar nici paranoic incat sa afirm ca extraterestrii ne-au influientat viata acum... mii de ani.
Junior (904 puncte)
0 0
Foarte frumos, ai dreptate... dar cand vine vorba de dovezi dicutabile sunt cateva de notat: piramide pe tot globul, constructii megalitice ce ne-ar da noua batai de cap, relatari curios de asemanatoare cu privire la "zei veniti din ceruri", cunostinte si interes in astronomie...
Poate sumerienii si multi altii au lasat cate ceva in piatra... poate ca istoria nu este asa simpla cum o credeam, CUM AM FOST INVATATI...
Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc dar refuz sa traiesc in ignoranta.
1 0
dovezi sunt destule. deci exista. pe history este un documentar in acest sens. dar se nasc intrebari: cine sunt ei? de unde vin? de ce? omul este terestru, sau adaptat la terra? cate specii hibride au aparut? oare fiintele biologice sunt de origine terestra? nu cumva, evolutia vietii e de fapt "dirijata"?
...