Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
490 vizualizari
Buna!

Am terminat si cu licenta, m-am bucurat de o vacanta, dar acum trebuie sa iau lucrurile in serios din nou. Unde imi continui studiile? Vreau sa ma inscriu la master, dar n-as vrea tot la universitatea la care am fost pana acum, unii profesiori mi-au lasat un… gust amar. Voi ce ati face in locul meu? Trebuie neaparat sa ma inscriu tot la universitatea asta? Tin sa mentionez ca am terminat ASE-cibernetica.
Novice (130 puncte) in categoria Diverse
0 0
daca ai terminat o facultate si nici macar atat nu sti, inseamna ca esti irecuperabila, sau esti una din persoanele care a facut o facultate doar pt a o face.
0 0
Mai,ca sa stii sigur,te duci si intrebi un profesor Cipriane,si nu poti merge la el sa-l intrebi cv de genul:"Cum scap de universitatea ta,ca sa ma duc la alta";logic ca ala nu-ti spune,ca e in interesul lui sa nu te invete nimic la facultatea pe care o urmezi,ca sa-i platesti examenele :).

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Nu, nu trebuie. Poţi face master unde vrei. Normal ar fi să continui să te specializezi în domeniul economic-cibernetic, dar nu cred să fie obligatoriu.
Senior (11.9k puncte)
3 plusuri 0 minusuri

 

Poti alege ce universitate vrei tu, daca as fi avut probleme cu vreun profesor clar n-as fi riscat sa il am si la master. Totusi, pe mine m-a determinat sa plec in afara un prieten, care era deja masterand in UK. Mi-a vorbit asa frumos despre avantajele din afara, ca am inceput sa ma interesez si am gasit o fundatie care m-a consiliat gratuit. Fac masterul la Middlesex University din Londra. Daca te tenteaza sa-ti continui studiile in afara, iti recomand Study Abroad Advising Center, asta e fundatia de care iti vorbeam, eventual dai un mail la contact@education-abroad.ro Succes!

Novice (130 puncte)
...