Pentru a putea publica, trebuie să vă înregistraţi.
Vf. folderul Spam după înregistrare.
Pune o întrebare

Newsletter


3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.4k comentarii

2.4k utilizatori

3 plusuri 0 minusuri
629 vizualizari
Toţi am auzit asta, că berea îngraşă, dar chiar aşa e? De ce ar îngăşa berea? Şi de ce ar îngrăşa mai mult decât vinul ori cognacul?
Senior (11.9k puncte) in categoria Alimentatie
0 0
berea ingrasa pt ca se consuma in cantitati mari.
Daca bei doar o bere pe zi, organismul poate sa consume toate caloriile, dar daca bei cate 4-6 beri sau chiar mai mult e si normal ca alcoolul sa suprime anumite functii de ardere a caloriilor.
0 0
Deci problema nu este cu produsul in sine, ci cu cantintatea consumata. Prin urmare faptul ca berea ar ingrasa este un mit. Desigur, daca privim lucrurile in comparatie cu alte bauturi.

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Orice bautura sau aliment solid care aporteaza calorii poate ingrasa sau alimenta.

bere- 256ml- aproximativ -153 calorii (valorile pot fi diferrite, exista mai multe tipuri de bere)

fata de celelate bauturi, in general se bea in cantitati mai mari

dulciuri, sucuri, bere, pot insela destul de usor senzatia de satietate la oameni, cea ce ne face ca in fiecare zi sa avem un excedent de energie, ducand in timp la kg in plus.
Experimentat (3.3k puncte)
selectat de
0 plusuri 0 minusuri
Buna,in principiu berea nu ingrasa,ba mai mult,mentine sanatos organismul in conditia in care este consumata intr-un mod constant(1l/zi)...contine minerale,substante nutritive care ajuta la mentinerea unui organism sanatos...nici vitaminele nu lipsesc deoarece drojdia,hameiu',fac o dieta sanatoasa si sustin bunul menaj asupra rinichilor,previne costipatia si reduce riscul de cancer....deci este foarte buna !!!!
Junior (1.4k puncte)
...