Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 2 minusuri
487 vizualizari
Evident, o astfel de întrebare, dacă ar fi fost pusă serios, ar fi trebuit încadrată la o categorie care nu există: Prostia umană.

Iată că Evenimentul Zilei ia însă lucrurile în serios. Citiţi articolul la care duce linkul următor şi minunaţi-vă!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/sediul-de-campanie-al-presedintelui-suspendat-traian-basescu-atacat-energetic-992012.html

"Nu este prima oară când într-o bătălie politică sunt aduse în discuție atacurile energetice." zice EvZilei.

Citiţi şi vă minunaţi! De când jurnaliştii din România nu citesc nici ziarele, dar păi literatură serioasă, presa româneacă, împreună cu dragii de politicieni, reprezintă o armată de zombi trepanaţi.

Uni se tem că autorităţile ne manipulează... Cine? Ei sunt primele victime, la cât de cretini sunt: Băsescu şi consilierul său, Aliodor Manolea, Geoană şi soţia,  marele gânditor Viorel Hrebenciuc, Oprescu şi alţii. Ei s-au exprimat în diverse ocazii despre pericolele atacurilor energetice. Se pare că flacăra violet este printre marile pericole :)
Senior (11.9k puncte) in categoria Diverse
0 0
Salutare,

parca se cazuse de acord sa nu se faca politica pe acest forum. :|

Macar aici ...

 

O zi buna !
0 0
Asa conducere, asa media, asa popor :)
Manipularea respectiva se numeste psihopolitica daca vrei sa intelegi cum functioneaza democratia...
PS: politica nu e o stiinta ci un joc de papusi.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

 

@schipix
 
Si eu am formulat cateva intrebari pe acest site care ar putea fi considerate la limita din acest punct de vedere (de pilda, consider ca e de dezbatut fara patima, ci doar cu argumente bazate pe ratiune, daca deciziile CCR sunt sau nu infailibile si cat de importanta e o uniformitate in timp a acestora) .
 
Eu cred ca important este ca subiectul in discutie in orice intrbare de pe aici, fie acesta unul tangent cu viata politica, sa aiba o minima legatura cu oricare dintre ramurile cunoasterii omenesti. din acest punct de vedere, a scoate la iveala si a ironiza asemenea bazaconii mie mi se pare de dorit. Pana la urma asta nu implica partizanat politic, nu?
 
Eu unul cred ca e important ca oamenii care ne conduc sa aiba o minima cultura stiintifica ori macar deschidere spre acest subiect si sa beneficieze de consiliere in domeniu pentru a evita derapaje verbale pe teme stiintifice.
 
Daca indivizi ca Geoana ori Basescu, din necunoastere ori calcul electoral, prefera sa ignore stiinta si ajung astfel sa se faca de ras, cred ca trebuie "taxati", macar in forma aceasta complet inofensiva, adica printr-o serie de ironii ale unor bieti forumisti... 
Senior (8.1k puncte)
0 0
0 0
Ce fel de cunoastere implica politica?
0 0
Salut Goguv,
pot accepta si intelege foarte lesne acest demers. Ar fi totul ok, daca insa aceste subiecte in esenta apolitice nu ar atrage dupa sine indelungate si fara sens discutii politice.
Sincer iti spun eu sunt de parere ca niste indivizi cu preocupari stiintifice, ar trebui sa se ridice peste nivelul reprezentat de politica, dar mai cu seama peste nivelul reprezentat de politica romaneasca.
Cred ca avem o seama de alte subiecte stiintifice de discutat ...


P.S. Nici macar nu am depunctat intrebarea.

O zi buna va doresc in continuare!
...