Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
580 vizualizari

Acestea sunt site-uri reale (d.p.d.v. al subictului tratat) sau doar făcături pentru a face bani:

- am văzut câteva siteuri care, cel puțin mie, mi-au atras atenția (par făcute în același format - dacă aș fi fost polițist, anchetator... aș fi zis că sunt făcute de același grup de persoane sau de aceeași persoana, au același țel - de a te face să crezi că alt site ca www.site.domeniu nu există și că ce-ți promite acel site nu mai găsești nicăieri...

Vă dau link să vă uitați la câteva site-uri:

http://www.fiicustil.ro/carte/Default.aspx

http://www.faraochelari.ro/

http://www.faraochelari.com/

Aceste site-uri mi-au atras atenția. Ultimele 2 (cele referitoare la ochelari și la probleme de vedere) mi-au atras atenția prin faptul că, ceea scria acolo, ducea către o carte - minune care, chipurile, prin exercițiile prezentate în respectiva carte ai scăpa de ochelari prin....simple exercitții. Nu zice nimeni că daca îți odihneși ochii, te alimentezi sănătos, respecți anumite intervale de odihnă, de sport (în aer liber dacă se poate), etc, duce nu doar la sănătatea ochiilor ci a întregului organism; dar ce scrie în ultimele 2 site-uri lasă impresia că doar ce e scris în acele cărți, pe care le poți comanda pe bani (logic, nu? - totul costă) nimeni altcineva nu știe. Nu-i așa că vă duce gândul și la faptul că e posibil ca autorul/autorii acestor site-uri să zică așa ceva pe net doar pentru a face niște bani?

La fel aș putea zice și despre primul site, cel referitor la look. Are dreptate ce scrie în descrierea de pe site; într-adevăr contează aspectul; așa este. Dar site-ul în sine și cartea care promite că face ”marea cu sarea” oare sunt pe bune? Sau doar, așa cum bănui eu, sunt doar niște metode de a duce de nas lumea pentru a comanda niște cărți (sau maculatură - mai bine zis?) ca alții, șmecheri, să facă niște bani?

Pe mine, aceste site-uri, mă fac să cred că sunt realizate pentru a produce (bani, evident) și că reclame este într-adevăr sufletul comerțului, inclusiv pe aceste domenii de net. Vă întreb direct acum: credeți că acele cărți, care sunt prezentate pe acele siteuri menționate, chiar își fac treaba ca în reclamă sau doar sunt făcute site-urile pentru scoate bani (de la fraieri)? Ce credeți?

 

Novice (306 puncte) in categoria Internet
0 0
Şi îţi trebuie confirmări că aceste site-uri sunt pentru fraieri? Ai dubii? Ori care-i scopul acestei întrebări?
0 0
Salut,

SUnt Ovidiu Lazar, creeatorul cartii din primul link.

Sunt absolut socat cand zici ca daca ai fi anchetator, aic rede ca taote 3 site-urile sunt facute de acelasi om. E ca si cum ai spune ca toate produsele de pe teleshopping sunt ale aceluiasi om doar pentru ca au acelasi format.

Dar nici nu ma mira asta intr-o Romanie in care lumea abia isi ia bacu, ce sa mai zic sa stie una alta despre marketing si Internet. Daca vrei sa inveti, colaboreaza cu americani si o sa intelegi mai bine despre ce este vorba.

Doi la mana.

Cartea nu te ajuta decat daca o incerci. Daca o comanzi apoi stai pe cur pe canapea cu ea in mana, nu se intampla nimic. Nu scrie nicaieri pe pagina de prezentare ca o sa apar eu de dupa dulap si o sa-ti iau masuratori.

Cand iti spun ceva in carte tu faci. Mergi prin magazine, probezi haine, vezi ce iti place si ce nu din recomandarile mele. Ia cartea dupa tine daca trebuie.

E mai clar acuma?

Ovidiu Lazar

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Aceste practici de a face bani pe internet a aparut inca de la inceputurile internetului.

Nu conteaza cum ii faci, bani sa iasa. Cele mai tari sunt la sauna belt (cui nu i-ar place sa stea seara cu laptopul in brate cu 2 beri la rece langa si cu doar 10-20 min de sauna belt sa ai si un abdomen de invidiat.) si economizatorul :)) ( acest dispozitiv consuma in plus 20wh pe langa consumul tau total nicidecum nu reduce consumul

economizor.secretul.ro

enuntalaochelari.com

Problema e ca aceste siteuri / reclame sunt facute atat de bine incat au sanse de reusita sa pacaleasca destule persoane..

Avantajul nostru este ca inainte sa cumparam un astfel de produs putem cauta pe net ( forumuri, youtube) pareri ale celor care s-au tepuit sau chiar au facut o afacere buna, desi ma indoiesc de partea a2a.
Senior (6.9k puncte)
...