Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

5 plusuri 2 minusuri
1.1k vizualizari
Fiindca e subiect de actualitate a trebuit sa pun aceasta intrebare care naste mult mai multe intrebari.Cand l-au scos pe targa avea un fular la gat sa nu vada presa nimic.Daca s-ar fi impuscat real in gat trebuia sa curga mult sange.De ce l-au tinut atita timp in casa?De ce nu s-a impuscat direct in cap?De ce a asteptat ca politistul sa il salveze si sa devieze pistolul de la tampla spre gat?La ceilalti implicati in caz nu se mai face atat de mare tam-tam.Cam complicat cazul iar lumea nu mai e atat de proasta ca sa muste orice fel de momeala.Parerea mea ca nu o sa faca nicio zi de puscarie.O sa il scoata nebun ca sa evite puscaria.Asta e tara de rahat in care traim.Ce parere aveti?
Junior (936 puncte) in categoria Diverse
0 0
În ce ţară trăiţi, de e de rahat?
0 0
Pai ca sa scape de pedeapsa pe motiv de sanatate mintala. Sunt sigur ca avocatii lui gasesc o portita sa-l scuteasca de pedeapsa

7 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Ce tare!!...primele clipe am crezut ca nastase a inebunit,dupa ce am privit cand l,au luat cu salvarea,si am constatat ca nici macar o perfuzie,o glocoza,ceva acolo ...o certitudine cumva mi,am zis -- ,,ce facatura,,DDD!!cu siguranta va platii si pentru altii..))
Junior (1.4k puncte)
1 plus 4 minusuri
Medicii l-au operat pe Nastase! nu o fantoma! Medici de pe ambulanta l-o fi pansat  oprindu-i hemoragia. Politistul i-a zadarnicit tentativa de sinucidere.  Deci, nu e o facatura.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
Mai nelule-Tu chiar crezi ca tot ce zboara se mananca?
0 0
Best, tu cred ca esti de partea cealalta: crezi ca tot ce zboara nu se mananca :)
3 plusuri 2 minusuri
daca vroia sa moara se impusca mortal, nu avea cum sa-l salveze politistul. Toata treaba e regizata, ca sa mai amane puscaria. Nu mai stiu unii ce sa inventeze ca sa pacaleasca legea.

Cel mai probabil o sa primeasca ingrijiri medicale false pana fuge din tara.

Vreau sa stiu si eu daca tot la gasit vinovat i-a confiscat averea dobandita ilegal ?
Senior (6.9k puncte)
0 0
Ciprian, iti satisfac eu curiozitatea:

În baza art.14  şi 346 C.pr.pen. obligă în solidar pe inculpatii
Năstase Adrian, Jianu Paula Irina, Gasparovici Diana, Popovici
Bogdan, Popovici Marina Ioana, aceasta în solidar  şi cu partea
responsabilă civilmente  S.C. A ROND S.R.L. şi pe inculpatul Vasile
Mihail Cristian, acesta în solidar şi cu partea responsabilă civilmente
SC EUROGRAFICA SRL la 3.337.452,5258 RON ( 33.374.525.258
ROL ) lei despăgubiri civile către partea civilă Inspectoratul de Stat în
Constructii.


 În baza art.19 din Legea nr.78/2000 confiscă de la inculpatul
Năstase Adrian suma de 38.217,2020 RON ( 382.172.020  ROL )
dobândită prin săvârşirea infractiunii.
 În baza art.348 C.pr.pen. dispune anularea înscrisurilor false.
 În baza art.353 C.pr.pen. mentine sechestrul dispus prin
Ordonanta din 17.10.2008 emisă în dosarul nr.27/P/2008 al
Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie şi Justitie – Directia
Natională Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe
infractiunilor de coruptie, asupra sumei de 118.650 dolari apartinând
inculpatului Năstase Adrian.
3 plusuri 1 minus

Pai hai sa luam intrebarile pe rand:

1."Daca s-ar fi impuscat real in gat trebuia sa curga mult sange.De ce l-au tinut atita timp in casa?"

Pai tocmai de aia l-au tinut atat de mult in casa. Tu cand vezi pe cineva ca sangereaza, prima data il cari 200 de metri pana la ambulanta sau incerci sa opresti sangerarea? Pai normal ca primul lucru pe care il faci e sa opresti sangele sa iasa ca din stropitoare.

2."De ce nu s-a impuscat direct in cap?De ce a asteptat ca politistul sa il salveze si sa devieze pistolul de la tampla spre gat?"

Probabil nu ai urmarit stirile. Adrian Nastase a cerut permisiunea de a se intoarce in casa pentru a lua niste carti. Politistii au fost de acord dar trebuiau sa il insoteasca, asa e legea. Si normal ca omu' ala nu e politist degeaba si CHIAR L-A SUPRAVEGHEAT in momentul in care el s-a intors in imobil. De asta domnu' Nastase Adrian n-a apucat sa isi bage un glonte in creier.

3."La ceilalti implicati in caz nu se mai face atat de mare tam-tam."

Pai normal ca nu se face din moment ce el e principalul acuzat in dosarul "Trofeul Calitatii", cu atat mai mai mult cu cat e si fostul prim-ministru al tarii.

Eu inteleg ca unii dintre voi vad peste tot Teoria Conspiratiei, dar asta nu inseamna ca e si adevarat. Ganditi-va la cati oameni au avut tangenta cu cazul(medicii de pe ambulanta, politistii, ziaristii si chiar vecinii lui Nastase+ familia acestuia). Oare toti sa minta? Hai sa fim seriosi...

Experimentat (3.5k puncte)
0 0
Claudiu, chiar mi-a plăcut să citesc cele scrise de tine mai sus.
Mi se pare că numărul celor care trăiesc într-o realitate paralelă şi care furnizează variante fanteziste pentru secvenţe de realitate pe care care le cred cu religiozitate în defavoarea unor interpretări realiste este înfiorător de mare. Până şi pe acest site.
0 0
Mersi domnu' Quark. Pai nu degeaba vorbim de universuri paralele pe aici, nu? :)
0 0
Claudiu - n-ai raspuns la punctul 2, nu ne-ai lamurit cum de Marele Vanator si-a ratat tampla - in conditiile in care era vanator din copilarie, avea un intreg arsenal prin casa si a avut timp suficient de la momentul condamnarii definitive ! De ce a asteptat sa vina politistul ?

Explicatia este simpla - n-a avut suficient curaj sa-si traga-n tampla, nu a tintit o zona vitala. A avut suficient timp chiar si cu politistul dupa el - cica intai a zis: "Imi pare rau ca trebuie sa asistati la asta" ! Nu putea sa traga intai si dupa aia sa faca "declaratii " ?
0 0
Pai vezi? L-ai lamurit tu singur :D Cand vrei sa te sinucizi, e cam greu sa pui in practica lucrul asta. Incerci sa il amani cat poti de mult, nu? Pentru ca orice fiinta, oricat de narcisista si de meschina, vrea sa traiasca...
0 0
pai daca tragea, nu mai avea timp sa faca declaratii :)) Murea instant daca se impusca in tampla
0 0
Îmi pare cea mai cerebrală abordare, orice absolutism se potriveşte ca nuca în perete, în stilul ăla nu se va reuşi să se afle nimic! Şi de fapt şi când se va afla, tot vor fi destui care să fabuleze la greu.

Mai pe scurt, ştie Han-Tătar ce a fost acolo, şi numai Năstase ştie exact ce a gândit, poate nici el!
2 plusuri 0 minusuri
In general cand e vorba de puscarie se imbolnavesc subit si nu suporta regimul de detentie. NU vad ce rol avea fularul ala,chiar nu mai avea echipajul de pe ambulanta destul pansament? Mai mult am eu in casa...
Novice (121 puncte)
2 plusuri 0 minusuri

Adrian Nastase nu a incercat sa se sinucida, el a vrut sa-l impuste pe Traian Basescu care ii statea in gat. (banc)

0 0
:)).. e bun ăsta!
0 plusuri 0 minusuri
Ca orice facatura teatrala incearca sa imite realitatea, numai ca treaba lua apa prin toate partile. salvarea trimisa prin zona,  cum totul era gandit i-au pus la gat un fular de marca, un doctor amic dispus sa exagereze situatia etc.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
ca bine zici mai marco!!!
...