Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
301 vizualizari
Desi se spune prea putin pe la stiri fiindca e cenzurat in Grecia Nazistii conduc in sondaje si daca castiga au de gand sa scoata Grecia din zona Euro.Ce urmari va avea acest efect asupra Romaniei si Europei?
Junior (936 puncte) in categoria Diverse

1 Raspuns

2 plusuri 0 minusuri
Grecia ca tara va avea mari dificultati financiare, moneda care va fi adoptata va avea o devalorizare galopanta,nivelul de trai va scadea dramatic.

Zona Euro va suferi o decredibilizare care poate duce panala destramarea ei.

Euro ca moneda va avea caderi mari. Este posibil ca si in tarile adiacente zonei euro sa se tansmita un mesaj negativ.

In general europenii vor avea o cadere economica majora care va duce la schimbari profunde atat in ceea ce priveste planificarea economica cat mai ales in viata sociala.
Novice (114 puncte)
0 0
Efectul ieșirii Greciei din zona euro se va asemana cu efectele bombelor lansate de USA asupra oraselor Hirosima si Nagasaki... pustiu... pustiu... pustiu... rahat... ar fi bine sa se termine odata tot....sa terminam cu tot felul de scenarii... daca este sa se intample, sa se intample odata....si cu asta basta! S-a cam saturat lumea de tot felul de amenintari... Sa avem curajul sa le privim in fata!

Edit Scientia: vă rugăm să renunţaţi la excesul de semne ale exclamării (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Cu siguranţă e mai uşor de citit un text în care, dacă exclamaţi, puneţi doar unul. Mulţumim
...