Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 1 minus
543 vizualizari
Ce s-ar intimpla daca am impusca intr-un material antiglont tinind arma lipita de acest material?
    Adica avem un pistol semi-automat care singur se reincarca dupa fiecare foc si il apropiem pina la contact de o suprafata ce nu permite trecerea gloantelor si impingem acest pistol puterni in material pentru a obtine un contact bun si pentru a nu putea ricosa glontul afara
   Sau punem doua pistoale la fel semiautomate si le fixam astfel incit sa coincida exact tevile si sa nu se poata departa unul de altul si avem urmatoarele situatii:
a)Impuscam doar din un pistolet
b)Impuscam concomitent din ambele pistolete?
Novice (222 puncte) in categoria Fizica

2 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
In acest caz pistolul sau cele 2 pistoale se vor dezintegra din cauza gazelor ce nu pot fi eliminate in totalitate ,in nici un caz nu se va tine pistolul in mana ,pt ca sunt sanse mari,sa nu se mai afle raspunsul.
Experimentat (1.6k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
am impresia ca inainte sa-ti pui intrebarea asta ai vazut un film, dar nu sunt sigur cum se numeste, cred ca "the man from nowhere" sau cam asa ceva, asiatic; este o scena in care personajul principal incearca sa impuste pe cineva intr-o masina blindata si pune pistolul pe parbriz in dreptul in care statea victima si trage in mod repetat in acelasi loc cu teava pistolului lipita de parbriz.

eu cred ca in functie de materialul antiglont se poate obtine un rezultat mai bun sau mai putin bun in privinta penetrarii materialului. aici intervine rezistenta materialului la stres, adica poate sa se intample ca materialul sa incepe sa cedeze putin cate putin pana cedeaza si astfel este penetrat sau se poate intampla sa nu fie afectat deloc, forta pe care o exercita proiectilul (glontul) la impact sa fie prea mica pentru a afecta structura materialului antiglont, iar proiectilul sa-ti ricoseze inapoi in teava pistolului.

am luat in considerare faptul ca reculul dezlipeste putin teava pistolului de material si astfel se elimina gazele.

 

L.E.

la minutul 25:30 gasesti scena despre care vorbeam.
Novice (183 puncte)
0 0
nu nu am privit acest film,pur si simplu ma gindeam eu ce s-ar intimpla,ar mai fi stii inca o varianta daca tinem arma lipita glontul nu are unde se duce si astfel intilnind acest material s-ar putea respinge si intoarce inapoi si astfel intorcindu-se cu putere ar lovi celalalt patron si acesta din urma ar putea sa se"activeze"
0 0
In acest caz teava armei explodeaza cel mai probabil. Propunele aceasta problema celor de la Mythbusters si propunele sa porneasca de la scena din filmul de care ti-am vorbit si poate intr-o emisiune de-a lor o sa-ti raspunda. Au acces la toate materialele de care au nevoie pentru a-ti da un raspuns la intrebarea ta.
0 0
si cum sa dau de cei de la Mythbusters?
0 0
http://community.discovery.com/eve/forums/a/frm/f/6761919888 aici ai exact sectiunea in care sa postezi "mitul" vazut intr-un film.
...