Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
809 vizualizari

Postul TVR este platit din bani publici, si chiar foarte multi. 

Pe langa faptul ca suntem obligati sa-l platim vad ca mai transmit acuma si doar jumatate de Euro2012. Si am auzit ca la fel o sa faca si la vara cu jocurile olimpice.

Iar cica pt cei care nu au dolce au facut un site pt vederea meciurilor dar care nu cred ca suporta mai mult de 10 persoane. Eu unu nu am reusit sa intru pe el, Hopa! Google Chrome nu s-a putut conecta la euro2012.tvrinfo.ro

Deci de ce nu desfiinteaza nimeni acest trust care vad ca se mai si raspandeste ca ciuma. tvr3, tvr info, etc...  In afara de un meci de fotbal nu cred ca mai exista ceva de vazut pe stupizenia asta de televiziune romana. 

Senior (6.9k puncte) in categoria Diverse
0 0
buna intrebare, dar presuun ca e mai mult una retorica.
0 0
În Japonia posturile TV și radio ale statului (NHK) sînt plătite integral din bani publici și nu au nici o picătură de publicitate.
0 0
TVR nu se va desfiinta, este o televiziune apolitica ( sau cel putin asa se vrea) nu ai sa vezi niciodata criticand vreun candidat si ridicandu-l in slavi pe altul, asa cum vezi pe Realitatea TV, Antena 1,2,3 sau B1TV. Ei invita la dezbateri publice orice candidat, invita la confruntari mai multi candidati etc. Cat despre reclame... eu nu am vazut sa bage reclame in timpul filmelor, asa se intampla si la HBO.
Ei mai au in grila programe interesante, de exemplu Garantat 100%, Arena Leilor, postul TVR Cultural este unul interesant. Acum depinde si de gusturi :)

2 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Ciprian, ecuatia este simpla - nu vrei reclame dar vrei evenimente sportive, ar trebui sa platesti mai mult ! Numai ca cetatenii romani nu pot suporta taxe mai mari, iar din reclame se castiga mult ... 
 
Ca in alte domenii, o televiziune este un business, o intreprindere - care ar trebui condusa dupa principii economice. N-am idee cum reusesc sa-si depaseasca sistematic bugetul alocat ! Cineva ar trebui sa raspunda cu functia pentru asta - dar asa-i pe la noi. Singura alinare este ca si alte televiziuni publice au probleme de finantare.
 
Privind durata si frecventa reclamelor si publicitatii, exista reglementari legale, urmarite de catre CNA. Televizunile primesc frecvent amenzi pentru depasirea duratei maxime a reclamelor pe ora ! Arunca un ochi aici:
Senior (8.7k puncte)
1 plus 0 minusuri
Transmisia partidelor si a oricaror evenimente sportive costa (multi) bani. In tarile mai rasarite multe din evenimentele astea se transmit pe canalele cu plata. Probabil ca in Romania televiziunile (altele decat cea publica) fie nu au bani, fie nu este tentant sa le transmita, nici nu mai vorbim de transmisie pe canal cu plata. As zice ca intr-o situatie normala ar trebui sa platim.

De ce au reclame? Ca sa mai scoata un ban. La televiziunile publice se cheltuie multi bani, au organizare stufoasa, se pot implica in diverse proiecte (documentare, seriale, emisiuni). Probabil ar trebui stabilte reguli stricte pentru difuzarea reclamelor: nu in timpul filmelor sau al evenimentelor sportive, durata limitata etc. Mai nou e criza...
0 0
mi se pare greu sa cred ca au organizarea stufoasa, dar am citit si eu asta cum se implica in multe proiecte, proiecte care cred eu sunt de a baga bani in buzunar, ca de vazut la tv nu se vede niciun proiect. Eu tin tvr in grila de programe doar pt ca mai dau cate un meci, in rest nici nush daca mai au vreo emisiune de urmarit.
...