Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
336 vizualizari
Cu ce "upgrade-uri" ar putea fi omul ajutat de catre evolutie pentru a trai mai mult si mai bine? Un exmplu: dintii omului sa se regenereze dupa ce cad. Crocodilii cred ca au "optiunea" asta.
Junior (1.5k puncte) in categoria Biologie
0 0
Sa deosebim esenta de aparenta.

1 Raspuns

0 plusuri 2 minusuri
Salut.

Pai la cel fel de evolutie te referi:Evolutie ca si fiinta biologica sa evolutie ca si fiinta mecanica?

-Pe termen scurt(100 de ani) se va mari durata de viata biologica prin ceea ce ai dat exemplu(regenerarea dintilor,cresterea la loc a unei maini sau a unui picior daca este taiat,etc.Asta prin modificari genetice).

-DAR OBLIGATORIU pe termen mai lung pentru a dobindi nemurirea omul trebuie sa renunte la natura sa biologica si sa devina o fiinta mecanica.Mai devreme sau mai tarziu trebuie sa trecem la fuziunea om-masina iar apoi sa renuntam de tot la om ca si fiinta biologica.Pentru a deveni nemuritori trebuie sa devenim masini.

Deci in final:Cu ce ne-ar putea ajuta evolutia?-DEVENIM NEMURITORI.pa
Junior (435 puncte)
0 0
Ma refer la evolutia ca fiinta biologica. La mici ajustari care nu neaparat sa ne faca nemuritori ci sa ne faca viata mai buna. E interesant exemplul cu cresterea unei maini, etc. Divagand putin, daca am obtine de la evolutie cel putin reproducerea dupa vointa a oricarui organ al corpului, la ce mai avem nevoie de elemente mecanice? Pur si simplu, iau o pastila si imi creste alt  pancreas, de exemplu. Sau unui batran i se reface soldul fracturat.
0 0
Constientizezi ca tot ceea ce a creat omul a fost o replica mai mult sau mai putin fidela a ceea ce exista deja in natura. Natura a creat perfect iar noi am denaturat concret.
Nemurirea fizica e o iluzie, cat exista timp nu exista nemurire.
...