Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 1 minus
1.8k vizualizari

De câte ori vrei să ştergi un fişier în Windows, apare acea fereastră în care se cere confirmarea "Are you sure you want to move this file to the Recycle Bin?".

Mesajul este inutil şi consumator de timp atâta vreme cât şi dacă ştergi din greşeală un fişier, îl găseşti în Recycle Bin. Cred că folosirea utilitarului Explorer ar fi mai facilă fără această fereastră care să se deschidă la fiecare ştergere de fişier.

Senior (11.9k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei
0 0
mesajul este util -- de fapt aproape toate mesajele din windows au un rost

daca stergi din greseala un fisier(sigur se va intampla, daca faci ceea ce vrei tu) atunci cand o sa-l cauti nu o sa stii daca l-ai mutat in alt folder sau daca l-ai sters  

in afara de asta, nu orice stergi se duce in cos. Recycle Bin are o limita -- daca vei sterge un fisier prea mare pentru a incapea in cos, acel fisier se va sterge de tot.

si cat timp ia sa dai un click pe yes ?

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Imi place cata tevatura s-a facut in jurul intrebarii dar nu a raspuns nimeni.

Raspunsul e simplu ---- dai clik dreapta pe recycle bin si deselectezi - Display delete confirmation dialog.
Junior (546 puncte)
0 0
Oh, merci. Sa mor daca stiam ...
2 plusuri 4 minusuri
Nu stiu cum se face dar mie imi foloseste. Asta pentru ca obisnuiesc sa sterg fisierele cu Shift+Del, astfel incat sa se stearga de tot fara sa se mai duca in Recycle Bin. Si daca fac o greseala de selectare fisier nu-l mai pot recupera. Deci il las sa ma intrebe.
Experimentat (3.6k puncte)
0 0
si eu mai sterg cu shift + del

problema e ca uneori mai raman in fereastra unele fisiere selectate pe care nu le vezi. si cand dai shift cu del se duc si alea (de tot).. dar avantajul mesajului e ca te intreaba si cate vrei sa stergi.. asa vezi
...