Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
487 vizualizari
Stiati ca evreii n-au fost primiţi la imigrare în SUA în cea mai grea perioadă a istoriei lor.De ce atunci nu i-au primit iar astazi ii tin in brate?
Junior (435 puncte) in categoria Istorie
0 0
Pentru ca exista un conflict intre cei puri sange si impuri, de asta s-au exterminat intre ei si de asta evreii de rand nu aveau loc printre elita deja formata peste ocean :)
Ca sa nu mai zic la ce a condus intreaga poveste cu holocaustul bine pusa la punct pentru o curatare sistematica...

1 Raspuns

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Aveau interdictie de parasire a statelor europene, e cu totul divers de ceea ce spui. Daca erai evreu te opreau in porturi si aeroporturi iar solutia finala a fost sa cumpere toate companiile aeriene si navale mai ales cele grecesti de unde se imbarcau pentru Tel Aviv si Haifa. Americanii nu le-au interzis, nu stiu de unde ai luat tu informatia, evreii conduceau sistemul politic American, tot ei au adus SUA in razboi contra Germaniei pentru ca sa favorizeze Anglia care era in stadiu de capitulare. Anglia lea oferit in schimb Palestina, vezi declaratia Belfour.
Experimentat (1.7k puncte)
0 0
Salut.Americanii nu i-au primit in timpul razboiului si chiar au intors vase care aveau la bord emigranti evrei din porturi.Nu prea se spun astea in cartile de istorie.
...