Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 0 minusuri
502 vizualizari
Am observat dea lungul vieții mele, cu toate că am puțin peste 20 de ani, că cam tot ce reprezintă masculi, sunt deosebit de încăpățânați și uneori se enervează peste măsură? De ce? E o caracteristică a sexului masculin?

Ultima oară, am observat așa ceva, lucrând în domeniu (construcții); în timpul studiilor de licență, profii ne tot ziceau nouă studenților că o să regretăm când o să lucrăm că nu am învățat în timpul facultății și un adevărat vocabular de înjurături și că o să ne enervăm foarte faorte mult.

Deci de ce credeți că bărbații (nu toți dar destui) au această caracteristică, de a deveni foarte ușor nervoși, încăpățânați și de ce uneori se cred perfecți? Și eu aparțin sexului masculin dar totuși vreau să aud și părerile voastre cu privire la acest aspect!

Eu încerc să îmi țin nervii sub control și reușesc - de foarte multe ori; rareori se întâmplă să nu mă pot controla și să zic prostii dar mă calmez repede. La alții însă  foarte puțin le trebuie ca să-și iasă din pepeni și să rămână așa toată ziua. De ce? cum comentați? Sau ce credeți despre acest comportament?

Repet: lucrez în construcții ca am terminat o școală în acest domeniu și am văzut destui muncitori și chiar ingineri mai în vârstă în stări de nervozitate maximă, dar mai mult ca sigur, și în celelalte domenii de activitate există astfel specimene. Dar de ce? De ce să te enervezi foarte mult - decât cu mici excepții. Aștept păreri.
Novice (306 puncte) in categoria Cultura Generala
0 0
Nu sunt neaparat incapatanati, poate orgoliosi; iar aceia sunt cei din conducere, asa numitii lideri, nu accepta variante de la cei pe care ii conduc si din cauza asta se enerveaza foarte usor.
0 0
De la ego pana la inferioritate determinata de indoctrinarea inoculata prin societate. In general am pierdut abilitatea de a ne conecta cu mediul, atunci cand se produce o disociere apar si diferite afectiuni cauzate de stres desigur...
Asta si instincte animalice.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Barbatii sunt in general mai competitivi, in special cei care au  mari cantitati de testosteron. Persoanele stangace sunt ceva mai violente. Exista persoane colerice sau flegmatice, rar o sa vezi pe ultima categorie ca isi pierde echilibru psihic.  Depinde si de nivelul de educatie al grupului analizat, varsta medie sau tara unde analizezi aceste grupuri.

Una este sa analizezi baietii din puscarie sau una de maxima securitate,  santierul, un cenaclu literar sau persoanele dintr-o biblioteca publica.

Totusi barbatii sunt mai capacitati sa analizeze ceva la rece, decat femeile, care uneori sunt acuzate ca au apucaturi isterice. Cultural femeile isi manifesta mai ascuns furia, exista femei care cultural nu au aceasta reprimare,  poti analiza  o cearta de femei rrome ca sa te convingi.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
Femei rrome? "Tiganci" nu iti mai place? - evident, fara nicio doza de rasism, este un cuvant ca oricare altul.
...