Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 4 minusuri
370 vizualizari
Pare normal ca echipa mai bună să câştige pe orice teren, fie că e din localitatea în care-şi are vestiarele, fie că e în localitatea vecină.

Care-i misterul?
Senior (11.9k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
eu am alta intrebare: de ce golul in deplasare e mai valoros decat golul dat acasa ? ar trebui scoasa regula asta idioata
0 0
Cred că are legătură cu această constatare, că în deplasare joci mai prost. Dar sunt perfect de acord: e o prostie golul în deplasare.

2 Raspunsuri

1 plus 2 minusuri
Sal Quark.Nu este neaparat o regula ca o echipa sa castige pe teren propriu si sa piarda in deplasare.O echipa buna castiga si acasa si in deplasare(gen Real Madrid si Barcelona) dar si acestea vor pierde la un moment dat oricat de bune ar fi.Chiar si granzii mai pierd cateodata chiar si acasa cu tot cu aportul suporterilor.pa
Junior (435 puncte)
4 plusuri 0 minusuri
Acasa esti obisnuit cu terenul de joc, mai ai un 10% avantaje de arbitaj, publicul te sustine, nu vii de la sute sau mii de km, adica nu esti obosit. In deplasare este taman invers. Cu toate acestea, marile echipe se impun oriunde ar juca. Avantajul terenului propriu poate insemna ceva in cazul a doua echipe de valori aproximativ egale.
Junior (1.3k puncte)
...