Pentru a putea publica, trebuie să vă înregistraţi.
Vf. folderul Spam după înregistrare.
Pune o întrebare

Newsletter


3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.4k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
702 vizualizari
O multime de oameni alearga dupa bani si uita sa faca ceea ce le place in viata. Credeti ca se merita? Eu cred ca daca faci ceea ce iti place, nu ai cum sa nu fii si bine platit, pentru ca din moment ce faci acel lucru cu placere, nu ai cum sa il faci prost.
Experimentat (3.5k puncte) in categoria Diverse
0 0
Sa stii ca am ales intr-un final o slujba care imi place, si ma duc cu foarte mult drag la servici chiar daca e mai prost platita fata de cea avuta precedent, dar gandesc pe termen lung, unde in maxim 5 ani sper sa ajung director pe ramura respectiva.
Pot spune ca am avut si o slujba foarte bine platita pt romanica undeva peste 2000euro pe luna, unde lucram intr-un mediu foarte stresant,  incepusem sa am cosmaruri noaptea, ma gandeam daca am gresit ceva, in ultima perioada incepusem sa am probleme cu tensiunea, asa ca am renuntat. Nu se merita sa te omori pt bani !

2 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
 
Cel mai bun raspuns
E genul de intrebare unde termenul principal este DEPINDE.

Daca ce-ti place este prost platit, prea prost pt a avea o viata normala, ca de exemplu meseria de profesor, atunci probabil ca te gandesti la ce-ti place in afara serviciului si, daca poti, iti iei o slujba bine platita, desi nu incantatoare, incantandu-te dupa orele de serviciu. Nu e obligatoriu a fii bine platit doar pt ca faci bine lucrul ce-ti place.
Senior (11.9k puncte)
selectat de
0 0
profesorii nu sunt bine platiti aici, in Romania. Altcumva stau lucrurile in afara...
2 plusuri 1 minus
Daca e bine platita, placerea vine de la sine. Daca am mare placere, o aduc in stadiu de a fi bine platita.
Experimentat (1.7k puncte)
0 0
Da, corect :)
...