Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

5 plusuri 0 minusuri
609 vizualizari

Vorbeam mai demult de forta colectiva si de ce ar putea realiza omenirea daca ar constientiza aceasta "energie" care zace in fiecare din noi: 

Urmariti-l cu incredere, lipsiti-va de 30 de minute din timpul vostru pentru a urmari acest video. Merita, credeti-ma. Video-ul e uploadat in data de 5 martie si deja are aproape 10 milioane de accesari.

 

Si nu uitati: Make him famous!

Deci, ce credeti? Nu e cel mai frumos lucru pe care l-ati vazut anul asta? :)

Experimentat (3.5k puncte) in categoria Stiati ca?-Diverse
0 0
Foarte frumos, interesanta initiativa.
0 0
Stiam de atrocitatile din Uganda, dar nu stiam numele nenorocitului. Din pacate nu este singurul caz, Africa este plina de conflicte civile in care etniile se nimicesc fizic unele pe altele ! Congo, Somalia, Angola, Liberia, sunt tot atatea puncte fierbinti pe harta Africii. Mai rau, rebelii sunt considerati luptatori pentru libertate de catre unele tabere, si sunt finantati corespunzator. Si nici factiunile aflate la putere nu fac economie de gloante !

Ideea salutara este ca epoca internetului poate reprezenta o revolutie umana, poate mobiliza social, iar in viitor am putea vota si am putea fi consultati prin referendum electronic pentru deciziile guvernelor - indata ce va putea fi asigurata securitatea datelor... Astfel democratia s-ar intoarce la radacinile ei - consultarea "cetatii".
0 0
Mie mi s-a facut pielea de gaina cand i-am vazut pe toti strigand We Will Fight :))
0 0
idem Iahim, multumim pt video, spre rusinea mea am aflat de acest video dintr-un top coment la ultimul video al madonnei :D

1 Raspuns

1 plus 1 minus
din pacate ce nu dispare e simbolul puterii

 aici trebuie sa cautam

 

 e ca si o corabie care se scufunda

 

cel mai puternc supravietuieste

va trebui sa cautati la oculta financiara care si pe noi neau facut cobai da revolutia tot de la ei  si ceavce se intampla in Africa

 

se urmareste depopularea planetei

   teoria llui malthus se dezvolta incet dar sigur
Junior (575 puncte)
0 0
Domnu' Miron, scrieţi domne româneşte, că nu înţeleg o iotă din ce mâzgăliţi. Am obosit completând în minte cu virgule şi liniuţe textul dezlânat cu care ne-aţi pricopsit.
...