Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
640 vizualizari
La inceputurile pandemiei, publicatii precum Lancet si Nature Medicine au respins ideea ca virusul SARS-CoV-2 ar fi putut proveni din laborator. O luare de pozitie recenta a unor oameni de stiinta publicata in Science Magazine e mai nuantata din acest punct de vedere.

Cum interpretati?

Scrisoarea recenta din Science Magazine:

https://science.sciencemag.org/content/372/6543/694.1

Articolele vechi din Nature si Lancet:

https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30418-9/fulltext
Senior (8.1k puncte) in categoria Biologie
0 0
Comentez la propria intrebare deoarece tocmai am citit un articol considerat, din cate inteleg, cea mai solida analiza a ipotezei scurgerii din laborator a virusului care cauzeaza Covid-19. O lectura lunga si destul de complexa.

https://thebulletin.org/2021/05/the-origin-of-covid-did-people-or-nature-open-pandoras-box-at-wuhan/

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Consider  dupa mine ca este in mod cert o inginerie genetica in care sunt implicati francezii, americanii si chinezii, dar nu stiu daca este scapata din gresela sau  deliberat, dar multiplele fatete ale programului prin care s-a "imbunatatit" acest virus ma face sa cred ca se merge pe urmele Testamenului-Poruncilor Rosacruciene sapate  pe menhirele  din Georgia(USA) mai ales ca cifra de 500 milioane locuitori ai Terrei ca cifra optima a populatiei globului este indicata si de dl Bill Gates.

Desigur ca cine nu se fereste nu o sa intre in cei 500 milioane si probabil ca se considera ca nu trebuie premiata prostia si stupiditatea concetatenilor nostri dar din pacate vor fi si multe victime colaterale, dar asa este in orice razboi.

Deci nu sauve qui peut mais  sauve qui merite. :)
Novice (167 puncte)
0 0
Din pacate pietrele din Georgia, un soi de Stonehenge american modern au fost vandaliate de nite antirosacrucieni !sau oar niste barbari !
...