Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
271 vizualizari

Cand m-am logat la yahoo ultima data am primit din nou solicitare pentru acord de confidentialitate.

Ceea ce m-a uimit este ca la punctul 5. subpunctul ii se cere acordul pentru ca Verizon Media sa utilizeze informatiile pentru: "Pentru a analiza conținutul și alte informații (inclusiv e-mailurile primite și trimise, mesajele instantanee, postările fotografiile, fișierele atașate și alte comunicații), cu scopul de a păstra siguranța și securitatea serviciilor noastre. Această analiză ne ajută, de asemenea, în a personaliza mai mult conținutul, Serviciile și reclamele pe care vi le oferim (cu excepția BT | Yahoo Mail).  Puteți examina și controla anumite tipuri de informații legate de contul dvs. Verizon Media prin utilizarea  Controalelor de confidențialitate."

Din asta inteleg ca imi dau acordul ca Verizon Media sa aiba acces la continutul mesajelor private primite si trimise prin contul de yahoo.

Am inteles oare gresit sau noua transparenţă inseamna ca, la o adica, toata lumea poate sa-mi citeasca corespondenta?

Junior (519 puncte) in categoria Tehnologie
0 0
Very nice!

Uite de ce e bine sa ne mai obosim sa citim prin aceste acorduri solicitate pe site-urile pe unde ne facem conturi.

Din linkurile respective pare destul de clara treaba, la un anumit nivel o analiza de continut se face, daca iti dai acordul.

Macar astia o zic clar si raspicat...

Eu cu Yahoo nu mai sunt in nicio relatie. Habar nu aveam de Verizon Media...
0 0

"

Despre Verizon Media

  1. Verizon Media, anterior cunoscută drept Oath, este un dezmembrământ deținut integral al Verizon. Ne deservim consumatorii, partenerii, agenții de publicitate și talentele prin portofoliul nostru de platforme digitale, produse și servicii oferite prin intermediul AOL, Yahoo și al altor mărci ale noastre.  "

Mi se pare ca Verizon e un fel de trust care detine si Yahoo. Da, zice clar si raspicat ca analizeaza continutul mesajelor. Imi voi putea accesa si utiliza mailul numai daca imi dau acordul si nu m-am gandit pana acum la alternative. Se pare ca unele lucruri gratuite costa cel mai mult.

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...