Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
246 vizualizari

Am pus intrebarea la cultura generala pentru ca, in esenta, vorbim mai jos despre notiuni de cultura medicala generala pe care, aparent, presedintele american in functie nu le poseda. Asemenea, am putea spune, unui copil de 5 ani.
 

Iata un fragment dintr-un articol recent din The Atlantic, in care autorul avanseaza ideea ca toate nazbatiile spuse de Trump de cand a debutat pandemia de Covid-19 au fost mai degraba gafele unui personaj ignorant, nu minciuni electorale:


“She tested positive out of the blue,” Trump said when a press secretary for the vice president tested positive for COVID-19. “This is why the whole concept of tests aren't necessarily great. The tests are perfect, but something can happen between a test––where it’s good, and then something happens, and all of a sudden––she was tested very recently and tested negative. And then today, I guess, for some reason, she tested positive.”


Inclin sa cred, asemenea autorului, ca Trump pur si simplu nu are notiuni elementare din medicina. Si, totusi, cum a ajuns un asemenea om unde a ajuns? Si nu ma gandesc la pozitia actuala politica, ci la intregul sau parcurs de viata. Cum e posibil ca lumea in care traim sa produca asemenea efecte?


Articolul mentionat, aici:


https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2020/05/coronavirus-trump-lying-or-clueless/611824/

Senior (8.1k puncte) in categoria Cultura Generala

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...