Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
997 vizualizari
După cum fanii serialului cunosc, în luna aprilie, după o așteptare îndelungată, ”Game of Thrones” revine cu ultimul sezon, unul cu doar 6 episoade, toate mai lungi de o oră, după cum au tot anunțat realizatorii show-ului.

Încă de când am descoperit seria asta de televiziune și am citit despre cât de urmărită este în întreaga lume, m-am întrebat la ce resorturi psihologice ale ființei umane face apel de se bucură de un atât de mare succes? Seriale ”fantasy” au mai fost, supranatural am mai văzut la tv, lupta dintre bine și rău la fel, înalte case nobiliare s-au mai luptat și au mai țesut intrigi pentru tronurile de pretutindeni. Așa că nimic nu pare a fi complet nou în rețeta folosită...

Deci? Ce credeți? Care e secretul lui ”Game of Thrones”? Sau, dacă sunteți fani, care e explicația în ceea ce vă privește?
Senior (8.1k puncte) in categoria Arta - Muzica - Film
0 0
Nefiind psiholog, psihiatru sau sociolog nu pot da un raspuns dar am observat ca in anii '70, '80 au fost "la moda" filmele si cartile SF(Star Wars, Alien, E.T ,Terminator, Dune, Star Trek,etc.).In anii '90 SF-ul si Fantasy-ul au cam aceasi "pondere".Dupa 2000 predomina genul Fantasy(Harry Potter, Lord of the Rings, Hobbit, Cronicile din Narnia, Cronicile Wardstone, Instrumente Fatale, etc.).Poate ... Matrix a fost "ultima suflare" a genului SF.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Punctele tari sunt: violenţa extremă, bine "orchestrată", progresia fantastică a filmului (jumate din actori sunt "omorâţi" de-a lungul filmului), fantasticele  scene de luptă şi crearea a nenumărate "culturi" (acţiunea trece deseori de la un ţinut la altul, fiecare cu particularităţile lor). Asta e ce mi-a atras atenţia mie.
Senior (11.9k puncte)
...