Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
2.5k vizualizari

Am vazut-o personal pe sotia defunctului Adrian Pintea cum ridica diverse carti la un targ de carte. Exclus sa fi pregatit cartile pentru a le atrage.
 

Am vazut pe Discovery cum un ins atragea diverse fiare: linguri, cutite, un fier de calcat...


Ideea e ca astfel de cazuri exista. Marea intrebare este: cum este posibil? Exista vreo teorie care explica asa ceva?


Iata mai jos si un link spre o pagina unde se vorbeste despre oameni cu abilitati extraordinare: www.oddee.com/item_91848.aspx


Din fosta secțiune Q&A

in categoria Corpul uman
0 0

Salut Quark. Cunosc si eu pe cineva cu astfel de abilitati. Se lipesc de el linguri, tigai, furculite, tot felul de obiecte.


La acest om explicatia e ca a lucrat in mina.Corpul sau e iradiat. De altfel e si bolnav. S-a pensionat de boala din cauza muncii in mina.

Pa.


Din fosta secțiune Q&A

0 0

Salut TheBest, explicatia ta e haioasa (sperand ca totusi cazul nu e real), dar nu e una de natura stiintifica.

Din fosta secțiune Q&A
 

3 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri

Eu prefer sa raman sceptic la aceste cazuri, de cele mai multe ori este vorba pur si simplu de o forta de frecare mai mare decat in mod obisnuit. Fie pielea are caracteristici atipice, fie umiditatea (transpiratia) are o componenta lipicioasa, pe aici pe undeva.
 

Priviti cetateanul din linkul indicat, este evident ca sta aplecat pe spate formand un plan inclinat !


Nu aprob nici explicatia de mai sus a lui "The Best", iradierea corpului nu are nicio legatura cu un ipotetic magnetism. De altfel, nu poate fi vorba de magnetism in niciunul din cazurile prezentate, ca sa produca o forta magnetica de asemenea amploare corpul ar trebui sa fie "ticsit" cu particule metalice magnetice  - ceea ce n-are cum sa fie posibil, ar fi o intoxicatie mortala!


Din fosta secțiune Q&A

0 plusuri 0 minusuri

Eu pot sa lipesc de piept un fier de calcat (doar cu varful in jos), si sa pun lingura pe nas. Nu e nimic paranormal. Si tu poti. suprafetele lucioase adera foarte bine la piele, mai ales la pielea fină de pe abdomen. Nu o sa vezi niciun "magnet uman" cu par pe piept. De obicei sunt copii chinezi. :)


Din fosta secțiune Q&A

0 plusuri 0 minusuri

Este un lucru tare curios cum cand cineva afla ca o persoana are "puteri paranormale" chiar crede asta, in schimb atunci cand vede spectacolul unui magician, stie ca e un TRUC.
 

Am vazut oameni mergand pe apa, levitand, bagandu-si sabii in ei, si totusi toate erau TRUCURI. David Copperfield a facut sa dispara pur si simplu obiecte imense, ca Statuia Libertatii... Daca ar fi spus ca are puteri normale, pun pariu ca 90% dintre spectatori l-ar fi si crezut. Nu tot ce vedem cu ochii si exista, creierul poate fi inselat suprinzator de usor.


Pe de alta parte, am vazut la TV odata o tanti care-si lipea linguri de ea. Lucea de transpiratie... Cred ca oricine vara daca nu-si face dus doua zile lipeste pe el orice. Ca sa nu mai zic ca te poti ajuta de diverse substante pentru asta.


Din fosta secțiune Q&A

...