Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
554 vizualizari
Vreau sa imi pun la banca suma de 10.000 RON si nu stiu care sunt avantajele si dezavantajele depunerii acestei sume la Banca Transilvania. Cum este mai convenabil, depunere pe 3 luni sau pe 1 an avand in vedere marimea dobanzii si ce restrictii as avea la cele doua tipuri de depozite. Ce dobanda as lua dupa fiecare perioada in parte? Multumesc.
Novice (153 puncte) in categoria Economie - Afaceri

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri

Buna Oana !

Se stie, in principiu dobanzile la depozite pe termen sunt mai mari, dar daca strici depozitul inainte de maturizare, ramai numai cu dobanda le vedere, mult mai mica. Era o reclama la TV cu o banca care oferea un depozit care combina cele doua principii.

Dar de ce ti-a cazut cu tronc Transilvania ?

Te sfatuiesc sa folosesti un broker on-line ca sa alegi cea mai buna varianta de pe piata. De pilda, aici: http://www.conso.ro/compara/depozite

Senior (8.7k puncte)
0 0
Multumesc pentru raspuns :) Pai in localitatea in care stau este doar Banca Transilvania, nu neaparat mi-a cazut cu tronc BT.
0 0
Nu trebuie sa-mi multumesti, trebuie doar sa-mi spui la ce agentie ai facut depozitul, CNP-ul tau il fac eu rost ... :))
2 plusuri 0 minusuri
Eu le recomand clientilor care vin sa-si faca un depozit de 10.000 ron, sa il imparta in doua sau trei, de valori diferite. Astfel, daca au vreo "urgenta", sa nu fie nevoiti sa strice toata suma. Eventual pot sa faca si unul mai mic cu dobanda la vedere.

Nu stiu insa daca BT ia comisioane la depozite, ca e si aici o discutie.
Experimentat (3.6k puncte)
...