Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
1.5k vizualizari
Situatia cu care m-am confruntat astazi este urmatoarea: am avut de trecut prin foarte multe birouri ale unei cladiri si intr-unul din ele, din neatentie, mi-am uitat telefonul. Am realizat la vreo 40 de minute ca nu il mai am, plecat deja din zona. Am revenit si am reusit sa il recuperez, trecand prin camerele pe care le vizitasem si cu ajutorul telefonului cuiva, de pe care am sunat pe numarul meu.

Presupunand ca scenariul s-ar fi petrecut intr-o zona in care nu era nicio sansa de localizare de aceasta maniera a telefonului, ce optiuni imi ofera tehnologia moderna in acest sens?

Ma gandesc la ceva aplicatii de control remote al telefonului (care este inteligent, cu Android). E posibil sa imi activez, de pilda de pe un laptop ori de pe un alt telefon, gps-ul de la distanta, si astfel sa detectez coordonatele geografice aproximative ale zonei unde se afla telefonul? Despre ce precizie vorbim in acest caz? Si ce ar urma?

Daca nu, ce metode de localizare si recuperare a unui telefon pierdut (cu Android) exista?
Senior (8.1k puncte) in categoria Gadgeturi, telefoane
1 0
din ce aplicatii am testat taote mi s-au parut varza, sa nu folosesc alt cuvant mai jignitor.

Aici ai o lista cu aplicatii : http://www.yoda.ro/smartphones/google-lanseaza-android-device-manager-serviciul-de-localizare-a-telefonului.html

M-am gandit ca aplicatia facuta de google pt android va fi mai buna dar e la fel de varza ca celelalte. Poate sa-ti active gps-ul de la distanta daor daca telefonul este conectat la internet. Daca are internetul oprit nu v-a reusi acest. lucru.
Avand android se presupune ca tre sa ai si cont de gmail. cauti pe pc pe net "managerul de dispozitiv android" si la adresa respectiva iti poti suna si localiza telefonul. Daca te afli intr-o cladire unde gps-ul nu face fata, marja de eroare poate fi si de 2 km.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Junior (1.3k puncte)
...