Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 4 minusuri
1.2k vizualizari
Intrebarea asta o pun ..pentru ca vad multe exemple de barbati care vor sa fie femei si invers.  intrebarea pare simpla dar in fapt e foarte complexa...si sunt absolut convins..ca mintea omeneasca oricat ar incerca sa.si imagineze nu poate. de fapt ce simte individul transferat in celalalt corp? sa presupunem ca prin absurb...imi pot muta toate organele interne barbatesti in carcasa femei..practic..eu sa mut tot ce inseamna organ intern barbatesc...plamani,inima,creier e.t.c intr.o carcasa de femeie. Dar astept raspunsurile voastre!
Novice (134 puncte) in categoria Corpul uman
0 0
Nu ai vazut niciodata un documentar "I'm a women trapped in a man's body" ? Legat de ce simte poti afla din documentare sau de la o persoana care a trecut prin asa ceva.
0 0
Este un caz binecunoscut in care corpul unui barbat este transferat in corpul unei femei... De fapt este doar o portiune a corpului barbatului.
0 0
sigur ca am vazut..dar nu are legatura cu intrebarea mea.. daca citesti cu atentie o sa constati ca intreb altceva!
1 0
Pai, de ce sa-i tranplanteze plamanii si alte organe, doar creierul, ar fi chiar mai simplu. In prezent nu se poate. Totusi daca in viitor vom avea aceasta tehnologie ar trebui sa ia terapie hormonala, pt. ca un creier de barbat este programat sa coordineze hormonal un corp de barbat. Un creier de barbat intr-un corp de femeie si scaldat in hormoni femenini, ii scade agresivitatea , in plus se simte obosit.

Dar, decat sa ne complicam cu asa operatie dificila, mai bine cautam cauza , de ce unul nu se simte bine in corpul sau.
0 0
nu ai inteles intrebarea... intrebarea e simpla... ce s.ar intimpla daca  eu barbat imi doresc sa fiu femeie...dar nu asa cum ai vazut tu la televizor sau cum vezi pe unii care nu gandesc ca vor. nu asa... ce simti daca ti.ai putea muta toate organele interne ale tale ca barbat..intr.un corp de femeie...femeia sa fie goala pe dinauntru..practic sa fie doar carcasa...coastele..oasele forma ei craniul...iar tu sa vii cu partea ta si sa intri acolo sa traiesti  5 minute...sa prespunem ca stiinta ar fi capabila sa faca asta...sa presupunem...tu ca barbat..sau tu ca femeie in cazul in care lucrurile stau invers.... ce simti...cum te simti? acum ai inteles intrebarea?

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
organ intern barbatesc e prostata sau testiculele. Daca le muti intr-un corp de femeie vor aparea tulburari hormonale severe cu disparitia caracterelor sexuale secundare feminine si inlocuirea lor cu cele masculine (o femeie cu pilozitate abundenta, voce groasa, redistribuirea testului adipos etc)

In plus, o femeie are centri ciclici pentru secretia unor hormoni, ceea ce la barbat lipseste.

Subiectiv: vei avea un indivit cu vagin, umeri lati, barba si libidou crescut, dar nu stiu pentru ce (a se lua ca o gluma)
Junior (477 puncte)
0 0
Intrebarea era: ce simte "el sau ea" ca om dupa o astfel de transformare, nu ce voi vedea eu..pe mine nu ma afecteaza sa vad jumatate de om pe jumatate de iepure schiop...ci persoana care sufera transformarea asta!
1 0
Raspuns foarte simplu: daca imi iei mie toate organele interne si le pui intr-un corp de femeie, ma voi simti exact la fel. Voi gandi la fel, voi fi atras tot de femei etc. Daca ar fi posibil asa ceva, nu vei simti nici un fel de schimbare in gandire, fiind tot creierul tau. Singura schimbare care apare tine de fizic si de transformarile caracteristice sexului.
0 3
Te asigur ca nu-i asa, faci boala psihica instant si te zbati pana mori!
0 0
 Dan Bargan, dacă aveți deja răspunsuri la întrebările pe care le puneți, de ce mai întrebați? 
  Ca să verificați, cumva, nivelul de cunoștințe generale al utilizatorilor acestui forum? 
 Logic cam asta rezultă. 
0 2
la intebarea am sigur raspunsul! e incercata pe pielea mea..am pus-o in speranta ca poate a mai fost si altcineva in postura asta si..vroiam si o alta opinie, dar daca pun o intrebare la care stiu raspunsul nu e corect? trisez? nu neaparat ca mi-au fost mutate organele dintr-un corp in altul..dar este un echivalent...iar intrebarea e pusa sa observ cum lucrurile care sunt simple raspunsurile sunt la indemana oricui..nimeni nu le da. toti din ce citesc ignora logica simpla..se gandesc la alte lucruri...ajung sa-mi faca o femeie cu par pa piept si cu organe genitale.  RASPUNSUL ERA LA INDEMANA oricui.  daca ai transfera organele interne ale unui barbat in corp de femeie faci boala psihica instant...pentru ca tu poti face diferenta...cat ai trait in prorpiul tau corp..ai crescut de mic cu el...tu ca om nu te poti simti in interios..pentru ca nu ai avut ocazia sa compari ...daca insa ai putea sa iti pui organele in alta carcasa...constientizezi tot...incepi sa te simti tu pe tine prin interior..felul cum se zgarie plamanii de pereti..si toata nebunia de alte organe care functioneaza care pana la momentul transferului din corpul tau nu le-ai simtit pentru ca te-ai nascut cu el si nu ai avut cu ce sa compari. Faci boala psihica instant..te zbati ca vrei sa iesi din acel corp pana mori! asta simti....asta era RASPUNSUL. oricat se chinuia cineva desi raspunsul e simplu nimeni de pe planeta nu-l putea da..pentru ca lucrurile ce le patim ce ne inconjoara sunt extrem de simple..insa noi nu vedem niciodata varianta asta..vedem tot timpul cai verzi pe pereti!
0 0
sa nu interpretezi gresit ce iti spun.

fa-ti o cromatina sexuala (un medic genetician) , consulta un endocrinolog si un psiholog. S-ar putea cu cateva pastilute sa te simti mai bine in corpul tau.
0 0
NU am ce test de cultura generala sa fac, eu nu citesc carti, nu cunosc fizica, nu cunosc gramatica limbii romane,si nici nu iau ideile altor oameni, imi plac sunetele ..cant la pian,si-mi imaginez lucruri, vazute din alt unghi, sunt unic si original!
0 1
intelegi gresit..sau interpretezi gresit raspunsul la intrebarea mea. am spus ca am trait un echivalent, e la trecut..momentan ma simt bine in pielea mea pentru ca fiecare fibra din muschii mei e cladita in ani de sport ,pe branci..respir sport si prin degetul mic de la picior, ala era raspunsul corect, ca-ti place sau nu! tu trebuia sa te legi de subiect..nu daca eu ma simt bine in corpul meu!
0 0
tot ce facem este produsul gandirii. Pana si cele mai banale lucruri pot spune ceva despre un om. unde vreau sa ajung - citind modul tau de a scrie, denota ca ai un complex, o frustrare, pana si poza de avatar te tradeaza.

deci, asculta un sfat si cere un consult de specialitate.

daca preferi sa faci pe victima societatii, sa stai degeaba si sa arunci vina - tipic romanesc, am sa iti dau o alta solutie (simpla) la probleme.
0 0
nu vreau sa intru intr-o polemica..pentru ca nu ma pricep la subiectul asta!
0 0
bre, Danutze, mata salti peste etapele stiintifice rau de tot.

in primul rand esti convins, si nu stiu de ce, ca daca ai ficatul si stomacul in toracele de  femela iti vin ganduri si idei diferite, de parca constiinta ar sta in plamani. Nu amice, gandim cu creierul, acolo locuieste eul,

( iti dau un ex. daca ti-as face anestezie si fara sa te informez iti scot inima si ii pun una electrica , iti scot ficatul, stomacul, intestinele, rinichii,  si te tin pe perfuzii, te trezesc , fac pariu ca nu-i dai seama care ce-ti lipseste bazandu-te pe senzatii si ganduri. )

Psihicul uman este programat ca sa functioneze bine sa se perceapa ca fiind o fiinta fizic completa. Persoanele care au arsuri grave pe fata, nu au nici un handicap fizic sa-si indeplineasca sarcinile cerute, dar psihic sunt devastati.

Fantezia de a se simti putin femeie este destul de comuna la barbati, numai ca la cativa devine obsesie serioasa.

Senzatia de corp este subiectiva, iar, daca tehnic am putea transfera organele, sunt sigur ca exista persoane cu stomac tare care nu au probleme psihice deosebite. Multe persoane trec prin situatii infinit mai dure, ar schimba bucurosi situatia lor pe un asfel de experiment, daca tehnologic ar fi posibil.
0 0
iti dau alt exemplu la ce ai spus tu cu persoanele arse pe fata...ai primit vreodata un pumn puternic in fata?  teoretic nu ai niciun handicap sa.ti indeplinesti sarcinile fizice....dar parca fata nu mai e a ta..te simti stramb... intrebarea nu se pune la exterior...la exterior e o imagine..dar procesele din mintea ta..e ca si durerea...te doare o masea...practic...poti sa cari niste saci cu nisip ...poti merge pe strada...cine te vede te vede normal...iti mai pasa? tu esti creierul tau ..iar creierul tau daca sufera s.a terminat tot...orice din tine nu il simti cum il simteai cand te.ai nascut...si ai fost invatat cu ele...sufera creierul...si o face intr.o suferinta..de te face din om legula..iti schimba toata optica..de gandire...de a vedea lumea ...absolut tot..si din tot ce erai...ajungi sa nu te mai intelegi...sa nu poti trai asa..degeaba il duci la psiholog...ca mai aud...am avut cutare problema..am fost la psiholog si am rezolvat.o...nu o poti rezolva...e in tine..si corpul are un beculet aprins secunda de secunda
...