Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
1.0k vizualizari

Probabil că puţini dintre cei care citesc aceste rânduri s-au gândit la "în ce secol aş fi vrut să trăiesc şi ce aş fi făcut".

Dacă am da timpul înapoi, sunt convinsă că fiecare dintre voi s-ar pune într-o postură favorabilă: domişoarele/doamnele ar fi fatale, masculii ar fi meşteşugari, instalatori  matematicieni, savanţi, samurai, un macho man (ce altceva pot fi?).

Nu v-ar tenta o excursie imaginară prin  sec. I. b.C. sau prin sec. XIX? Sau oricând.

Aveţi o structură sufletească care vă inspiră imaginaţia?

Bineînţeles că nu, pentru că preferaţi cratiţa de mâncare, somnul şi crearea unei imagini publică care să impresioneze.

Senior (5.0k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
4 1
Aveți o părere destul de proastă despre oameni, se pare. Chiar sînteți înconjurată numai de femei care se visează fatale, de masculi care se vor neapărat macho, de oameni fără imaginație care se gîndesc mereu la mîncare, la somn și la cum să-i impresioneze pe alții?
0 0
A fost doar un puseu de .... nu am învăţat încă cum se spune la misogin în sens invers, nu mă refer la antonim.
0 0
Misandră: femeie care suferă de misandrie, care îi urăște pe bărbați.
1 0

Ca să faci o excursie imaginară prin secolul I Î.Hr. trebuie să ai mai mult decât imaginaţie, adică trebuie să fi citit vreo carte despre acele vremuri (şi locuri), că altfel rişti să-ţi imaginezi prost....

M-a impresionat cum ai reuşit să-i surprinzi pe "locatarii" acestui spaţiu virtual, răspunzând preventiv în locul lor "Bineînţeles că nu...". Aşa este, eu recunosc: în loc să fiu tentat de excursia imaginară la care ne inviţi (şi care e şi gratuită), prefer, inexplicabil, cratiţa, somnul şi crearea unei imagini publicĂ(?). Dar nota bene: eu le fac pe toate în acelaşi timp!

0 0
Dacă aţi vrut să-mi daţi o lecţie de gramatică, puteţi fi cu amorul propriu satisfăcut. Mi-o asum, este impardonabilă şi nu mi-o voi ierta toată viaţa.
0 0
Mulţumesc d-ul AJ. Am învăţat ceva pe ziua de astăzi.
0 1

Văd că cineva dă lecții de gramatică pe aici. 

Întrebare: vi se pare corectă exprimarea "crearea unei imagini publică care să impresioneze"?

De ateu ce sunt, o să vă dau un un răspuns biblic: nu căuta paiul din ochii altora, când într-al tău e o bârnă.

1 Raspuns

1 plus 1 minus
Am senzatia ca iti place sa faci scandal, aici, 95% sunt baieti, probabil doar pe un forum de bucatarie se potrivea acuzatia ca participantii pierd prea mult timp la bucatarie in loc sa se imagineze indivizi coborati la nivelul de idioti sferici,  iobagi si ocnasi.
Experimentat (3.3k puncte)
1 0
Asta a fost si parerea mea pe marginea unei postari mai vechi a doamnei Gheorghita. Cred ca termenul de troll din jargonul internautilor i se potriveste ca o manusa...doar ca aici nu prea raspunde lumea la provocari, neavand timp de prostii...
0 1

Marco: Sincer nu am înţeles nimic. Mă scuzaţi că sunt abruptă, dar sunteţi incoerent.

Goguv: Mi-am însuşit termenul de troll(ing). Nu mai insistaţi cu acest lucru pentru că, nu-i aşa, nu aveţi timp de prostii. Aş vrea să ştiu dacă există vreun om care să nu se fi lăsat pradă niciodată fanteziilor, emoţiilor, plăcerilor, sentimentelor şi s-a ocupat numai de lucruri serioase (în accepţiunea dv.). Şi, până la urmă, care sunt lucrurile serioase şi care nu, după mintea goguvistă, şi de ce nu lăsaţi lumea să fie aşa cum este?

...