Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
477 vizualizari
Unde a ajuns omul este şi Internetul?

În adâncurile oceanelor sau pe staţia spaţială internaţională există conexiune Internet? Cum comunică aceşti temerari, pe lângă staţiile de emisie-recepţie sau telepatie?
Senior (5.0k puncte) in categoria Fizica
1 0
Aveti mai multe informatii ca ar comunica prin telepatie, eventual niste surse pe net? Acesta este, in sine, un subiect fascinant si cred ca pe multi i-ar interesa sa-l cunoasca si sa-l inteleaga.
1 0
Altă întrebare ar fi: de ce mai trebuie altă medotă de comunicare, dacă au la dispoziţie şi staţii de emisie-recepţie, dar şi telepatia?

Ce mă enervează e că nu pot şi eu comunica telepatic, că aşa aş evita să mai folosesc telefonul. Probabil că la mijloc e şi un complot al companiilor de telefonie, care ar pierde bani şi care-mi blochează, cumva, capacităţile mele congenitale telepatice. Altfel, aş vorbi şi eu aşa...

Dau oricât pe un curs de telepatie!
0 0

Fascinantă , dl. Puiu este şii tocăniţa pe care o fac, dar vreau un răspuns pe care sa-l  inteleg.

0 0
Pentru Quarci: Ironie şi umor. Bravo, aţi progresat. Un răspuns se pare că altădată.
1 0
Daca aveam un raspuns l-as fi dat. Nu-l am.

De aceea am comentat doar, pe marginea unei afirmatii pe care ati facut-o fara echivoc, aceea ca astronautii de pe SSI comunica prin telepatie. Cum nu stiam nimic despre asa ceva, am fost curios sa aflu mai multe despre acest subiect. Cu cine comunica telepatic? Intre ei? Cu o baza terestra?

Nu v-am cerut decat niste surse de unde sa ma informez si eu, presupunand ca le aveti din moment ce afirmati ca au la dispozitie acest mod de comunicare.

Tot ce am aflat e ca faceti o tocanita fascinanta.

2 Raspunsuri

1 plus 2 minusuri
Statia spatiala internationala e la distanta de vre-o 300 km de pamant, nu cred ca distanta asta pune vre-o problema unei conexiuni internet realizabila in zilele noastre.
Novice (168 puncte)
2 0
"Nu cred ...." este o aberatie. Statia spatiala este conectata la internet si comunica constant cu Pamantul. Au si un canal de Youtube unde pun mereu filmulete cu ce fac ei in spatiu.
1 0
Asa-i, internetul este numai o problema de conexiune.  Acolo unde exista conexiune, daca se doreste, exista si internet  - nu asta este problema.

Cred ca de fapt intrebarea se referea la raza de actiune/penetrare a mijloacelor de comunicare. Iar in acest caz, decisive sunt puterea emitatorului, sensibilitatea receptorului, rata de absorbtie a mediului de propagare - legata de frecventa semnalului, perturbatii legate de natura ondulatorica a radiatiei electromagnetice, etc. Si putem discuta si serios, de pilda privind solutiile comunicarii submerse sau subterane.
1 0
@Ciprian Constantin, Cred ca nu ati citit cu atentie raspunsul lui Colateral si i-ati dat un vot negeativ degeaba, Amandoi sustineti de fapt acelasi lucru: ca nu e nicio problema ca SSI sa aiba internet.
0 plusuri 1 minus
Zilele trecute anunta NASA ca si-au marit viteza la internet la 16MBps, deci au internet cei de pe statie.

Presupun ca prin sateliti, altfel nu vad cum.
Novice (139 puncte)
1 0
Statia spatiala este un satelit :)
...