Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 3 minusuri
1.1k vizualizari
Am auzit despre magie alba/neagra.Ce este magia alba sau magia neagra?
Junior (435 puncte) in categoria Diverse
0 0
Personal nu i-as spune magie si nici nu ma intereseaza cum o numesc oamenii dar am sa incerc sa-ti raspund in limita perceptiei. A se observa dualitatea in primul rand.
Exista dimensiuni sub noi de unde provin diferite entitati de o vibratie joasa pe care unii le folosesc in incercarea de a-si spori puterile dar astfel de legaturi sunt intotdeauna in detrimentul practicantului din moment ce atrage paraziti in aura sa. (asta ar fi magia neagra din moment ce nu se percep culori la niveul respectiv)
Tinand cont ca albul reprezinta toate culorile comprimate intr-un singur fascicul de lumina am putea spune ca reprezinta planurile de deasupra noastra dar aici nu mai vorbim de vreo legatura ci mai mult de o intelegere a cunostintelor ezoterice din moment ce fiecare poate accesa stari superioare ale constiintei.
0 0
Mai Best, credeam ca esti om serios ! Sau asta e doar o nada ca sa vezi cine musca ?

De Iahim m-am lamurit, el este paralel cu stiinta ! Dar ce-o fi cautand pe un forum de stiinta ?!
0 0
@Iahim   Da  , dar cu toate acestea nu putem accesa niveluri energetice mult superioare / inferioare ci doar cele foarte apropiate . De altfel  acesta este si  scopul masinii biologice : de a ne ajuta sa existam in aceasta "realitate".
0 0
Eu zic sa il intrebati pe Parintele Arsenie Boca cum a disparut din inchisoare si a tinut slujba la inmormantarea mamei lui, cred ca cuvantul stiintific este teleportare? Daca toata lumea tine cu dintii atat de explicatii stiintifice...
0 0
omu' a pus o intrebare. nu v-a rugat sa va impungeti unul pe altul. nu e frumos.
imi dau si eu cu parerea... magia, la origine, inlocuia cuvantul stiinta. magii, erau cei invatati.
dea lungul timpului s-a denaturat ajungand din stiinta, vrajitorie, iar vrajitoria initiala, inselatorie.
nu cred k exista magie alba sau neagra. depinde din ce unghi e privita.
stiintific se poate explica cel mai bine prin fenomenele fizice.

3 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Magia alba este cand un magician scoate iepuri albi dintr-o palarie neagra. Am vazut asta cu ochii mei cand eram mic deci e adevarat. Magia neagra e cand magicianul iti ia banii tai albi pentru zilele lui negre. Asta nu am vazut cu ochii mei dar trebuie sa fie adevarata pentru ca s-a spus la televizor. Cuvantul magie provine din laponul magazin care vine de la aztecul magar, pentru ca in laponia se cumparau din magazine magari de import din Aztecia , iar Mos Craciun ii transforma magic in reni, pentru a le fi de folos. Sunt unii sovini care sustin ca nici maghiarii n-ar fi straini de chestiune.
Senior (6.6k puncte)
0 0
Hi, hi, aici ai 100% dreptate !
4 plusuri 0 minusuri

Pacat ca nu se pot vota si comentariile. Iahim ar merita 5 voturi negative la fiecare raspuns aiuristic pe care-l da. Oare de aia nu da raspunsuri, ci comentarii?

Magia neagra si magia alba sunt niste aberatii inventate de poporul ghicitor pentru a lua cascavalul fraierilor care spera sa schimbe mersul lucrurilor cu bani.

Intrebarea lui Best, sunt sigur, este pentru a-i scoate la lumita pe cei care nu-si au locul pe acilea, adica pe forumul asta.

Senior (11.9k puncte)
0 0
Nu dau raspunsuri pentru ca nu ma intereseaza parerea altora despre mine, incerc doar sa va prezint informatiile asa cum sunt, poti sa vezi adevarul acolo unde e sau poti sa inchizi ochii...
Treaba ta, mai devreme sau mai tarziu te vei trezi singur.
0 0
Dar tu de unde stii informatiile astea asa cum sunt? Cine iti spune tie toate aiurelile cu care insisti sa parazitezi discutiile pe aici?
In ce carti citesti? Bebe sexologu? Neti? Pe bune acum...
0 0
Asta e diferenta, tu ma intrebi de unde stiu, nu conteaza ce stii sau cat stii ci ce anume intelegi iar tu esti departe de a intelege si asta datorita limitarii in gandire...daca si sa gandim nu mai putem ne mai numim homo sapiens?
taie partea cu ganditu si vezi ce ramai.
Informatia este pretutindeni nu e nevoie de vreo revelatie sa realizezi ca ceva nu e in regula dar cum unii mai indoctrinati ca altii, ne dam in cap pana la proba contrarie pe care nici atunci n-o mai vedem.
Carti sunt nenumarate dar iti trebuie o minte deschisa ca sa incepi sa intelegi cate ceva din cele prezentate.
0 0
Omule, cand spui, de exemplu "Exista dimensiuni sub noi de unde provin diferite entitati de o vibratie joasa", ti se pare ca esti ok? Cand vorbesti de lucruri pe care le stii doar tu si cativa insi suspecti - lucruri pe care nu le poti dovedi nicicum, nu e o problema? Ori poti? Daca da, be my guest! Fa-ma si pe mine sa vad dimensiunile de sub noi si entitatile de vibratie joasa. Nu-mi spune ca doar tu poti sa le vezi, ca doar nu esti cu alte organe de simt decat noi, ceilalti.
0 0
@ Quark  mult succes in viitor
0 0
Un singur lucru mi se mare mai ciudat decat credinta in magie.
Dorinta de-a o explica.
0 0
Nu am zis ca vad, ci inteleg ce se intampla in jurul nostru...
In ceea ce priveste actul de a vedea, e limitat de ce iti reproduce creierul si cum suntem mult obisnuiti cu ceva anume, restul nici nu apare in peisaj.
Cauta in tine daca intelegi si acolo vei gasi raspunsurile.
Dovada ti-o faci chiar tu, daca vrei sa intelegi, nu ti-o pune altu pe tava decat daca-l cauti...Adevarul
0 0
Iahim, eu cred ca ai si momentele tale bune cand iti dai seama ce enormitati sustii in public. Nu se poate sa fii pe deplin convins tot timpul de niste lucruri pentru care nu exista niciun fundament solid. Trebuie sa ai si momentele tale de indoiala privind "stiinta" asta a ta.
Pe de alta parte, te inteleg. Nefiind multumit cu raspunsurile stiintei oficiale, o completezi cu aiurelile unor diversi, creandu-ti iluzia ca stii mai mult decat media. Sper ca esti doar un adolescent si mai ai timp sa trezesti si sa revii pe Pamant din realitatea paralele in care te afli acum.
0 0
Mersi, succes si tie!
0 0
Somn usor.
2 plusuri 0 minusuri
Vrajeli ca alba-neagra, jocul practicat de unii pentru a-i fraieri pe prosti.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
Curat vrajeli!
...