Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
508 vizualizari
În ce mod i-ați spune unui copil că peste puțin timp va trebui să muncească pentru niște hârtii colorate fără de care nu va putea trăi decent?
Experimentat (3.5k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie

2 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
Nu i-aş spune în niciun fel, pur şi simplu l-aş pune să ţină cheltuielile casei vreo câteva luni; fără a-l menaja de la nimic l-aş convinge ce efort presupune cumpărarea ultimului joc pe PC, de exemplu, învăţându-l să strângă banii necesari din reciclare.
Novice (158 puncte)
1 plus 0 minusuri

Copiii învaţă repede ce sunt banii, fără mari explicaţii din partea părinţilor. Mai bine l-am învăţa cum să cheltuie banii, cum sugerează şi "Dragomara".

Junior (674 puncte)
1 0
Nu e putin ciudat ca pe langa poezia "Zdreanta", in care invata sa fure si sa injure, printre primele lucruri pe care le invata e ca daca ai bani poti face orice? :) Si mai ciudat e ca printre ultimele lucruri pe care le invata e sa respecte oamenii din jurul lor, indiferent de rasa si viziuni de spre lume (sau poate partea asta n-o mai invata deloc).
0 0
Ei vedeţi de ce "google" nu poate înlocui educatorul! Din păcate, prejudecata asta, că nu mai avem nevoie de şcoală, o să mai ţină o vreme, până s-or lovi cu capul de pragul de sus.
0 0
inca din contra, eu ma refeream la vechea generatie. Poezia 'Zdreanta' nu o inveti de pe google, e chiar printre primele poezii care le inveti la scoala, asta in caz ca nu s-a modificat programa de cand eram eu elev in clasa intai. Dar desigur ca si de pe google poti invata multe porcatanii...
0 0
Eram de acord cu tine.
...