Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 0 minusuri
601 vizualizari
Este un proiect European care se va finaliza in 2015.Pentru acest proiect domnule director Nicolae Zamfir va felicit prin intermediul Scientia.ro.Bine ca mai avem in Romania oameni ca dumneavoastra.Toata stima.
Junior (435 puncte) in categoria Stiati ca?-Fizica

1 Raspuns

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Da, stim :) Nu esti singurul care citeste Stiinta si Tehnica :P
Experimentat (3.5k puncte)
0 0
Am vazut la stiri astazi pe TVR1 la ora 8 jumate.Omul asta trebuie felicitat.PA
0 0
Aoleu Best, p-asta ai ratat-o, eu stiu de aproape 1 an ! Ehei, dar mai e ceva care iti scapa: laserul va fi folosit, printre altele, la distrugerea deseurilor nucleare !
0 0
a aparut de ceva timp stirea asta, a fost inclusa in unul dintre primele numere ale revistei S&T. Pe mine inca ma mira construirea lui intr-o tara de mana a treia.
0 0
Exact Claudiu ! Este o investitie stiintifica colosal de mare pentru Romania. Eu sunt in general sceptic, inclusiv la Teoria Conspiratiei, dar mi-a spus cineva care lucreaza acolo - cand va ajunge la puterea maxima instalata va fi folosita inclusiv pentru distrugerea deseurilor nucleare - cu toate riscurile care decurg de aici !
Si nu e vreun secret, uite: http://www.realitatea.net/cel-mai-mare-proiect-stiintific-din-romania-misterele-universului-ar-putea-fi-dezlegate-la-magurele_910244.html
...