Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
4.0k vizualizari
.......sa saruti femeia pe care ti-ai dorit-o cel mai mult cand aveai testicule, sa o iei in brate, sa ii simti goliciunea trupului cu sanii generosi .? De intretinut relatii intime e clar ca nu. Mai poti sa iubesti o femeie?
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie

2 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Pe lângă răspunsul lui Truth (excelent de altfel) mai adaug un factor important ce este de multe ori ignorat în analiza emoţiilor şi manifestărilor noastre, background-ul cultural. Considerăm sărutul ca fiind un factor pozitiv erotic pentru că în cultura noastră acest lucru este promovat. Sunt alte culturi (o parte a Indiei) unde sărutul este strict intim, în timp ce în unele culturi nici nu există ca mod de manifestare (cel puţin nu recunoscut). Aşa că multe din efectele noastre biologice pot avea cauze culturale aşa cum cele culturale au şi cauze biologice.

În prezent globalizarea generează un fenomen de estompare a diferenţelor culturale aşa că putem spune că dorinţa sexuală ca fenomen cultural începe să primească forme din ce în ce mai universale. Îndepărtarea gonadelor poate genera o scădere a libidoului, dar nu o dispariţie a sa. Cel puţin nu interesul de a retrăi sau imagina acele emoţii.
Junior (1.3k puncte)
0 0
Si atunci de ce animalele castrate cum ar fi porcii sau armasarii nu mai intra in calduri
1 0
Tocmai. Aceştia nu au şi zestrea culturală. Apoi, în ceea ce priveşte specia Homo Sapiens (adică noi) perioada căldurilor este estompată, insesizabilă, putem spune că nu există, având disponibilitate pentru actul sexual non stop. Asta generează şi un avantaj comunicaţional, ceea ce duce la o influenţă şi mai mare a fenomenelor culturale în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Faptul că unele animale asemănătoare cu omul (şi porcul este cel mai apropiat din punct de vedere al înrudirii cu primatele) arată tocmai importanţa pe care o are în comportamentul sexual conştientizarea acestuia.
0 1
Daca lui Tarzan, care nu detine un background cultural,( ipotetic vorbind- nimeni nu-l poate prinde pe Tarzan, sa fim realisti) i s-ar indeparta testiculele e posibil sa mi aiba erectie cand o vede pe Jane dezbracata gata de actiune?
2 0
Ce treabă are erecţia cu sărutul? Întrebarea ai pus-o pentru sărut, nu pentru erecţie.
0 0
Am combinat amandoua raspunsurile, am tras o concluzie din cele spuse de voi doi, tu l-ai aprobat si completat pe Truth si eu am pus o alta intrebare legata strans de intrebarea mama.
1 0
Pai cred ca este destul de clar - la prima ta intrebare raspunsul este cert afirmativ, dar e sigur ca o sa existe mari probleme de erectie (depinde si de varsta, starea de sanatate generala, etc) in special la raspunsul automat. Cu toate astea, erectia nu este exclusa, dupa cum am afirmat si mai sus.
4 plusuri 0 minusuri

Servus !

Problema ridicata este aproape 100% medicala. Se stie ca testicolele sunt cele care secreta testosteronul, rolul fundamental al acestuia este cel de a potenta caracteristicile sexuale masculine. In lipsa lui (se poate administra pe cale medicala), o sa ai probleme similare femeilor la menopauza (bufeuri, osteoporoza, scaderea masei musculare, cresterea sanilor, etc)

Contrar celor pe care le afirmi in intrebare, instinctele sexuale se pastreaza (desi diminuate), si nu numai ca poti sa iubesti sentimental dar poti inclusiv sa ai relatii sexuale. Asta pentru ca procesul erectiei (hmm, la asta ne gandim, nu ?) este unul cu initiatori multiplii - cerebrali, hormonali, vasculari, etc.

Senior (8.7k puncte)
...