Bine aţi venit pe Scientia QA!
Pentru a putea publica întrebări şi răspunsuri, trebuie să vă înregistraţi.
Atenţie! Este posibil ca e-mailul de confirmare a înregistrării să intre în Spam.
Pune o întrebare

Newsletter


3.5k intrebari

6.7k raspunsuri

15.2k comentarii

2.2k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
246 vizualizari
Am o problemă...

Nu de puţine ori consum unt la micul dejun (ceea ce e în sine o problemă, având în vedere că acest aliment creşte nivelul colesterolului, dar nu despre asta e vorba aici...), doar că, păstrându-l la frigider (cum altfel?), nu e tocmai o treaba uşoară să îl întind pe pâine imediat ce e scos de la rece.

Cum se poate rezolva această problemă capitală pentru un gurmand care mai e şi grăbit de cele mai multe ori?
Senior (7k puncte) in categoria Alimentatie

1 Raspuns

3 plusuri 0 minusuri
Eu am folosit cu succes două metode. Una a fost să încălzesc lama cuțitului cu care întind untul, iar cealaltă să încălzesc untul în cuptorul cu microunde timp de vreo 10-15 secunde  (suficient ca să se înmoaie un pic fără a apuca să se topească).

Desigur, nu-i obligatoriu să-l păstrezi în frigider, dar îmi închipui că nu au prea mulți la dispoziție o cămară relativ răcoroasă, cum am eu acasă...
Novice (247 puncte)
editat de
...