Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 1 minus
1.2k vizualizari
lipsa poftei de minkare (3 saptamiini nu simt foamea, manink deoarece trebu sau SIMT sunete de foame de la stomac)

dureri de cap (1 luna)

toleranta extrema la frig (5*C dar eu stau in sorti si maiou si simt frig doar la palme)

sensibilitate ochilor la lumina (demult)

senzitivitatea la miros extrem de scazuta

toleranta extrema la durere (nu simt taieturi de la cutit, doar in regiuni hipersensibile si coaste)
Novice (128 puncte) in categoria Medicina - Sanatate
3 2
astea nu sunt boli, sunt super-puterile tale. cauta-ti un nume si costum
0 0
@KO
Ati consultat un medic specialist? Ce va spus?
0 0
Octavian, de fapt am miopie (-3,5) dar idee buna pentru viitor :D
0 0
Syntax, nu am resurse financiare pentru o investigatie la medic
0 0
Am inteles. De cand ai simptomele astea? Ce crezi ca le cauzeaza ,cand se manifesta mai puternic?
0 0
rezistenta la frig de vreo 2 ani dar nu tare, dar anul acesta a devenit extrema, toleranta la durere tot asa, restul am scris
1 0
Mai multe decât un medic nu îţi poate spune nimeni. Dar, ar fi interesant de ştiut vârsta ta, înălţimea şi greutatea corporală. Poate ne descrii puţin din activitatea ta zilnică. Ar fi interesant de văzut şi o fotografie recentă de-a ta. Poate ne povesteşti şi cam ce mănânci, bei, fumezi şi eventual cu ce te droghezi (dacă o faci). Ar mai fi bine de ştiut despre mediul în care munceşti sau la ce anume eşti expus (de ex. anumite radiaţii), dacă consumi în exces anumite substanţe, petreci foarte mult timp la solar...? Din 24 de ore, câte le dormi? Spune-ne şi despre bolile pe care şti că le-ai avut până acum sau dacă ai urmat ceva tratamente medicale mai deosebite... Si cu răspunsurile la toate aceste întrebări, noi, colegii de forum, putem doar să ne dăm cu părerea. Cât te costă un control medical?
0 0
17 ani; 1,80m; 72 kg; scoala, antrenament(sala de forta), acasa; hrana balansata; nu consum alcool; nu fumez; nu ma droghez; din 24 ore le dorm intre 5(rar) shi 8(de obicei); pai am avut meningita(la 3 ani), multiple comotii cerebrale( desi nu stiu daca poate fi socotit ca boala), miopie(-3,5); in ultimul timp sunt deseori expus la stres; pai la mine un control medical detaliat ar costa intre 50 RON si 200RON ( nu sunt din Romania); sper ca informatiille sa fie de ajutor :)
2 0
De toleranţa ta la dureri / tăieturi, este responsabil sistemul nervos central, el se ocupă de simţurile venite de la receptori. Deci multiplele tale comoţii cerebralea ar putea fi una din cauze. Toleranţa la frig poate fi şi din cauza unei disfuncţii a glandei tiroide, dar dacă spui că este o toleranţă extremă... eu aş da din nou vina pe sistemul nervos. Sensibilitatea ochilor la lumină o am şi eu de mult timp iar asta e din cazuă că am blefaroconjunctivită cronică (cauzată de un mediu cu lumină scăzută şi mult praf, lucru care a dus şi la o miopie de -0,75). Simţi mâncărimi ale pleoapelori şi uneori senzaţia de nisip în ochi? Ţinând cont că eşti minor, elev şi că, probabil trăieşti într-o ţară mai civilizată decât România, ai 99-100% şanse să ai asigurare medicală, asigurare care trebuie să acopere costurile vizitei periodice la medic. Îţi recomand să găseşti o soluţie de a vizita un medic. Apoi aş fi curios să ştiu şi cu ce te-a diagnosticat. Toate cele bune, şi sănătate maximă îţi doresc.
0 0
de fapt sunt din Moldova nu România
0 0
Aceste simptome le-am avut dupa ce m-am lovit cu capul intr-o usa metalica,dar a fost nevoie de un RMN si de o consultatie la un medic neurolog. Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru.

3 Raspunsuri

0 plusuri 3 minusuri
cred ca asta se intampla doar cand ai toate bolile
Novice (148 puncte)
0 0
foarte amuzant Mihai
0 0
Dacă omul vorbește serios, pare să nu fie ceva de dorit, iar comentariul dumneavoastră mi se  pare impertinent. Ce înseamnă mai precis toate bolile, dacă tot vă tentează așa tare tastatura?
1 plus 0 minusuri
Sună destul de serios. Toleranță bună (uneori poate prea bună) e dată din puținul pe care îl stiu eu de hiperfuncția glandei tiroide.

Dacă îmi aduc aminte tot asta dădea și intoleranță la lumină. De restul simptomelor nu știu, dar hiperfuncția tiroidiană se însoțește uneori de piele caldă și umedă, slăbiciune corporală, agitație, puls mărit, în general corpul arde mai mult combustibil decât trebuie, de aceea vine și caldura excesivă produsă.

Sper să aflu mai multe în curând, până atunci cred că e util să căutați pe internet informații despre hiperfuncția glandei tiroide.
Junior (994 puncte)
0 plusuri 3 minusuri
De ce trebuie să pornim de la ideea că este neapărat o boală? Dragă, KO, ia faptul ca o binecuvîntare că ai ieșit din normalitatea noastră tîmpă a oamenilor. Centrează-te pe ce ai putea face bine (pentru tine și pentru alții) cu kestiile astea pe care le simți. Vorbesc serios! Și tot serios o spun...dacă este vorba de-o boală și vei muri, măcar Dumnezeu vede că tu ai încercat să transformi răul în bine. E preferabil așa decît să te duci la un doctor care, numai prin faptul că i-ai intrat pe ușă, se va simți obligat să-ți găsească un defect sau o explicație. E o cale prea omenească, dă griji prea mari și întunecă perspectiva.
Novice (147 puncte)
0 0
Cum nu doresc să greșesc, lămuriți-mă, vă rog, ce înseamnă 1RAPORTARE.
0 0
:) mi se pare mie sau va plac filmele cu super eroi ? Adica sa fim seriosi , orice schimbare in corpul uman are doar mai mult negativ .
PS: nu eu am roportat si nu tiam pus dislike !
...