Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
678 vizualizari
Internetul vuieste de informatii despre aceasta enigma.Ar putea fi vorba de forte extraterestre?Sau fenomene "fizice" inca nedescoperite, sau poate gresit intelese?

Cat de credibile vi se par DOVEZILE aduse de-a lungul timpului de diferiti martori despre disparitiile misterioase?Ce explicatii vi se par voua rationale ?
Experimentat (1.5k puncte) in categoria Terra-Univers

3 Raspunsuri

0 plusuri 1 minus
Experimente interplanetare (servicii de tot felul)... suntem insemnificativi pentru Unives ...
Novice (110 puncte)
0 0
Multumesc pentru raspuns.Dar in opinia dvs ce inseamna ca suntem insemnificativi? Va referiti ca suntem un fel de "cobai" ai extraterestrilor si fac experimente cu noi?
0 plusuri 1 minus
1.O poarta de acces catre un univers paralel.

2. O posibila scuza inventata de piratii moderni pentru a justifica lipsa echpajelor vaselor gasite in deriva - poate ca acestea au fost jefuite iar oamenii ucisi si aruncati in zone cu rechini.
Novice (111 puncte)
0 0
Multumesc pentru ca v-ati exprimat parerea. Insa conceptul"poarta de acces catre un univers paralel" este la fel de misterios, nu credeti?
In plus multe vase gasite in deriva erau intacte( eventual lipsea jurnalul de bord sau chestii de astea).Ce explicatie ar putea avea?
1 plus 0 minusuri

Avand in vedere ca mai exista si "Triunghiul Dragonului", care se află în vestul Japoniei, la nord de Tokyo, la 145 de grade latitudine estică faţă de corespondentul său din Atlantic, între Insulele Japoniei (vest şi sud-vest), Guam şi Yap, lângă Taiwan (sud) şi Japonia (nord şi nord-est).La fel ca în Triunghiul Bermudelor, în zona misterioasă de lângă Japonia se petrec lucruri greu de crezut, naufragii şi dispariţii de avioane cauzate de perturbarea inexplicabilă a căilor de comunicaţie. Astfel, după ce Japonia a pierdut între 1952 şi 1954 cinci nave militare, cu peste 700 de oameni la bord, guvernul nipon a trimis în zonă o navă cu peste 100 de oameni de ştiinţă care să studieze fenomenele ciudate. Nava a avut aceeaşi soartă ca şi precedentele, dispărând fără urmă.Japonezii antici au numit zona Ma-no Umi, adică Marea Diavolului, deoarece timp de mulţi ani marinarii au pus nenumăratele naufragii ale ambarcaţiunilor de pescuit pe seama diavolilor marini, despre care ei credeau că sunt dragoni care atacă bărcile şi le târăsc în abis împreună cu echipajele lor, în locul în care sălăşluieşte Marele Dragon. Era considerat un loc blestemat.În zilele noastre, cercetătorii nu dau crezare unor astfel de explicaţii, însă sunt de acord că cele două zone triunghiulare au un amplasament ciudat, de parcă s-ar oglindi. Ele se află în puncte opuse pe glob, una în vest, alta în est, pe aceeaşi longitudine de 35 de grade, au aceeaşi formă, se află în apropierea unor zone vulcanice active şi în ele se desfăşoară fenomene meteorologice extrem de imprevizibile. De asemenea, în acele două locuri, acul busolei indică numai nordul sau sudul, fără alte deviaţii, ceea ce provoacă importante şi uneori ireversibile devieri de orientare. Este important de precizat că principala curbă agonică din emisfera vestică trece exact prin Triunghiul Bermudelor, iar cea din emisfera estică traversează Triunghiul Dragonului.În plus, s-a dovedit că atracţia magnetică în cele două zone misterioase este superioară oricărei alte zone de pe Terra. Dar nimeni nu a putut spune până acum cu exactitate că aceasta este cauza dispariţiilor.

Novice (113 puncte)
0 0
Mai pe intelesul nostru, pamantul se-nvarte in jurul axei N-S iar cele doua triunghiuri sunt cele care fac acest lucru posibil. Gandestete la un stator cu doi carbuni care actioneaza asupra rotorului. Daca unul dintre carbuni n-ar mai functiona pamantul s-ar opri si ar disparea viata. La nivelul celor doi carbuni se inmagazineaza energii imense deci si disparitii.
0 0
Foarte interesante informatii. Banuiti ca magnetismul acestor zone amplasate strategic sa fie cauza evenimentelor din cele doua triunghiuri?
Va dati seama ce implica o astfel de descoperire? (mai ales asa cum ati afirmat in comentariul ulterior viata de pe pamant ar depinde de asta)
Ar fi bine sa intelegem nu doar cum se comporta legile cunoscute ale fizicii in aceste zone misterioase ci si cine le-a pus acolo atat de precis?
...