Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
2.4k vizualizari
Caut un curs video (website, canal youtube, etc.) de unde să pot învăţa noţiuni elementare despre componentele unui automobil prin intermediul unor animaţii sugestive însoţite de explicaţii în limba română.

Eu am găsit deocamdată un canal Youtube unde nu se intră deloc în detalii, iar animaţiile lipsesc, cu mici excepţii.

http://www.youtube.com/user/CursuriAutoGratuite?feature=watch

O exista aşa ceva pe netul românesc?
Senior (8.1k puncte) in categoria Auto - Moto
0 0
Dacă mă gândesc bine, chiar şi nişte materiale scrise m-ar interesa,  atâta vreme cât sunt bine structurate şi însoţite de ceva desene/imagini. Vreun curs pe vreunul din multele forumuri de auto în româneşte, dacă ştiţi, ar fi binevenit...

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
buna Goguv,despre videoclipuri explicative nu stiu,dar pot sa iti spun ca am vazut la o cunostiinta o carte cu automobilul Dacia de la cap la coada,cu scheme,desene tehnice,explicatii. o sa incerc sa aflu exact cum se numeste si care sunt autorii si o sa iti scriu.In orice caz,era pentru scoala profesionala pe ramura soferi si mecanici auto.
Novice (135 puncte)
0 0
Mulţumesc.

Acum, după ce am mai cercetat câteva ore netul românesc şi tot nu am găsit mai nimic, cred că aş putea încerca să trec şi peste bariera limbajului de specialitate. Aşadar, dacă ştiţi cumva un curs video, fie el şi în engleză, dar care să aibă animaţii foarte reuşite, orice sugestie e binevenită...
0 plusuri 0 minusuri
Adaug şi eu un răspuns, deşi face referire la un canal Youtube de limbă engleză.

Ceva în genul videoclipurilor de mai jos, poate chiar mai aplicate, mi-aş dori să găsesc. Mai "aplicate" în sensul de a merge chiar mai spre fundamentele fenomenelor fizice care stau la baza funcţionării fiecărei părţi componente a unui automobil, inclusiv cele electronice mai recent introduse:

http://www.youtube.com/user/TheAutoPartsShop?feature=watch
Senior (8.1k puncte)
...