Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
632 vizualizari
Deja se comercializeaza. la un pret usor piperat, e drept, dar se pot cumpara. Probabil ca pentru conducerea autoturismelor cu motor electric (atentie, eminamente electric nu hibrid) este necesar permis categoria B. Pentru vehiculele cu 2 roti ce fel de permis este necesar pentru a fi condus pe drumurile publice din Romania? cilindree nu au, trebuie A sau A1? Sunt mentionate autovehiculele de acest tip in noul Cod rutier?
Junior (984 puncte) in categoria Auto - Moto
0 0
mda. un search si ma lamuream. trebuie permis categoria AM. pentru mopede/scutere cu puterea mai mica de 4 kW si masa proprie mai mica de 350 kg. Probabil ca pentru cele mai mari trebuie A.
0 0
nush care ar fi diferenta de pret, dar nu cred ca se merita sa iei AM sau A1 . Daca tot dai de permis da direct de A, si poti sa conduci orice pe doua roti. Eu regret foarte mult ca nu am dat si de A cand am luat categoria B.  E o problema cu care o sa ma confrunt toata viata. In niciun caz nu o sa mai fac scoala doar pt A.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Ele sunt mentionate indirect si in vechiul cod rutier. Sunt referiri la capacitatea cilindrica dar si la putere in CP sau kW. Daca nu au cilindree, atunci trebuie sa te incadrezi intr-un interval de putere in kW
Junior (526 puncte)
...