Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
435 vizualizari

Din perspectiva a 100 de milioane de ani in viitor, atunci cand umanitatea va fi disparut, cu siguranta, de multa vreme, suprematia omului pe Terra nu va reprezenta mai mult decat inseamna pentru noi era dinozaurilor. Ce urma vom lasa noi in rocile Pamantului?

Senior (6.9k puncte) in categoria Terra-Univers
0 0
Asta daca va mai exista Pamant dar sunt sigur ca nu ni s-ar permite sa ne aruncam singuri in spatiu din moment ce echilibru e mai presus de existenta noastra ca fiinte.
Pe langa asta natura ne-a aratat ca se poate regenera in orice conditii intrucat planeta poate fi privita ca o entitate de sine statatoare capabila sa se autosustina.
O privire cam frumoasa as putea spune dar nu mi-as face griji intrucat omenirea poate disparea dar noi vom ramane sa ne bucuram de ce e frumos in viata.

2 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Salut Adet.Salut prieteni. Pai sa o luam logic.Ce a ramas din trecutul omenirii pina acum?(De aprox. 10000 de ani incoace?).Au ramas citeva desene prin pesteri si niste piramide(Nu ma refer doar la cele Egiptene fiindca mai sunt piramide pe glob).Peste 100 de milioane de ani in viitor nu va mai ramine nimic sau daca va ramine ceva vor fi tot acele picturi de prin pesteri. Eu sper ca in maxim urmatorii 200 de ani sa parasim Terra si sa descoperim surse de energie nelimitate.Devenim nemuritori si colonizam universul.Asa ar trebui sa fie calea omenirii.PA
Junior (435 puncte)
0 0
suna misto ce zici tu, eu zic sa nu mai asteptam 200 de ani si sa devenim nemuritori de acuma cat mai sunt si eu in viata :))
0 0
Asa ar fi ideal.Nu am vrut sa dau un raspuns prea dur dar la cum este societatea actuala nu avem nici o sansa sa urmam calea care am spus-o eu.Ori ne schimbam din temelii ori nu vom avea nici o sansa.Sau poate daca vor veni extraterestrii si ne vor salva...
1 plus 0 minusuri

Daca peste 100 de milioane de ani viata inteligenta pe Terra va fi evoluat spre o specie numita, sa zicem, homo futurum, tot ce putem spera e ca prin muzeele de istorie naturala de peste 100 de milioane de ani, daca vor exista, un mic coltisor sa fie dedicat lui homo sapiens si realizarilor sale, probabil insignifiante din perspectiva entitatilor care le vor aprecia.

Daca insa intre timp biosfera de pe Terra va fi disparut complet, iar Pamantul va fi devenit doar o roca stearpa, cui ii mai pasa? Daca nu va fi nimeni sa se intrebe cum arata planeta cu 100 de milioane de ani in urma, toate urmele lasate de homo sapiens, oricat de spectaculoase ar fi acestea, nu vor valora nicio para chioara...

Senior (8.1k puncte)
0 0
Eu am crezut ca am fost destul de explicit in comentariul intrebarii.  Deci si in cele mai optimiste credinte, omul va mai trai 10.000 de ani. Eu nu-i dau mai mult de 500-1000 de ani de existenta care si asa mi se pare exagerat.  Ma refeream ca peste 100mil  o sa apara alta civilizatie care vor cauta urme pe pamant sa vada daca au mai existat si altii inaintea lor  nici decum ca vom supravietui noi atat.
Deja petrolul implicit gazul se vor termina destul de repede.daca cerdeti ca vom trece pe energie solara va inselati graoznic, elementele rare sunt si ele pe sfarsite, in viitorul apropiat, max 100 de ani nu vor mai exista gadgeturi formate din elementele care sunt acuma, deoarece acestea nu vor mai exista. Daca se vor gasi alte elemente din care sa construiasca un telefon sau o tableta atunci poate.
0 0
Tot despre o alta civilizatie vorbeam si eu. O specie a viitorului. Am numit-o homo futurus, dar nu te crampona de asta...e vorba doar de o specie inteligenta de pe Terra de peste 100 de milioane de ani. Pana la urma, evolutiv vorbind, suntem urmasii primelor reptile aparute pe Terra, nu?
...