Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
484 vizualizari
Junior (538 puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 1
Ce astazi se experimenteaza ca drept maine poate fi aplicat ca litera de lege.
0 0
Care lege a eutoanasierii din UE?
Ce legătură are o lege care, după câte ştiu, nu există cu un roman?
Deci: care-i întrebarea de fapt?
0 0
Una din întrebările care se pun frecvent într-un astfel de context e următoarea. În timp ce un om sănătos care decide să-și sfîrșească viața poate să se sinucidă într-o mulțime de feluri, pentru un bătrîn bolnav care nu se poate ridica singur din pat și care își dă seama că viitorul nu-i mai poate aduce nimic libertatea asta nu există. El este forțat să rămînă în viață, împotriva dorinței lui. E drept?

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Vizitandu-mi rudele de la tara, am intalnit intamplator, o batrana pe care nu o mai vazusem din copilarie. Avea 93 de ani si nu mai vea nici o ruda din cele pe care le socotim  familie sau neam. Era singura , fara nici un scop in viata si fara nici un ajutor. Am intrebat-o: " Ce mai faci tanti Marie ?", iar raspunsul ei a fost: "M-a uitat Dumnezeu maica." si a plecat mai departe, indoita din mijloc si sprijinita in batul ei.

Stii ce inseamna sa fii batran, singur si fara nici un rost in viata?. Nu stii si nici nu poti sa stii: esti tanar, in tine freamata forta vitala si ai toate scopurile din lumea asta  in  fata ta.

 Sa stii ca moartea este hada doar atunci cand loveste fiintele tinere. Si pentru asta o uram.

Dar cand vine le vermea ei, poate fi la fel de frumoasa si de asteptata ca si o mireasa. Si pentru ca exista cazuri in care se intampla sa intarzie peste masura, a aparut ideea de eutanasiere.
Novice (117 puncte)
...