Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
652 vizualizari
O femeie s-ar mandri sa se marite cu cel mai ,,ager la femei" barbat din sat pe cand un barbat nu s-ar insura cu ,,cea mai agera femeie la barbati" din sat. Daca un barbat isi insala   nevasta se mai trece cu vederea. Dar daca e invers, nu cumva femeia a savarsit tradarea cea mai inalta? O femeie se simte jignita cand ii atribui cuvantul ,,curva"(sper sa nu fiu taxat pt. cuv. asta) pe cand un barbat nu se simte jignit cand i se atribuie cuvantul ,, curvar". E mult mai rusinos pentru o femeie sa calce stramb decat pentru un barbat.
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
2 0
Aceasta mentalitate nu tine neaparat doar de rural sau urban, ci mai mult de o civilizatie si influentele sale religioase.
Daca am lua ca exemplu musulmanii, sunt tari in care daca o femeie e violata va fi gasita si vinovata, alte tari in care daca barbatul inseala nu pateste nimic, pe cand femeia poate fi omorata, tari in care un barbat poate avea cate sotii vrea, pe cand o femeie nu poate avea mai multi barbati, etc... Discriminari fata de femei au existat dintotdeauna si in tarile cele mai dezvoltate. ( nu aveau drept de vot, nu aveau voie sa conduca, anumite functii, meserii...) Dar cu trecerea anilor au disparut.

Revenind la subiectul problemei, tot femeile sunt marul discordiei. Acest cuvant este folosit cel mai des de catre femei la adresa altor femei.  Barbatii adevarati nu jignesc in felul acesta femeile, iar cei care folosesc acest cuvant sunt doar cei invidiosi (frustrati) ca nu au putut avea acea femeie, si in razbunarea lor mentala, prin aceasta expresie incearca sa se simta impacati cu idea.
0 0
Corect, Ciprian ai dreptate dar era mai bine sa fie raspuns nu de alta dar merita punctat pozitiv.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri

Posibil ca-n mediul rural sa mai functioneze "rusinea" asta in ceea ce priveste femeile care insala. Insa, in mediul urban, a disparut cu desavarsire, mentalitatea respectiva.

Cred ca ambii sunt la fel de vinovati in cazul infidelitatii. Si, sa nu uitam, a insela, a trada in cuplu, nu inseamna neaparat, sex cu alta persoana.

Novice (105 puncte)
...