Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 2 minusuri
1.0k vizualizari
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Istorie
4 0
Care organizatii mondiale? Spune concret la ce te referi.
4 0
Întrebarea este foarte vagă, deci nu ştiu ce s-ar putea răspunde. Ce e aia organizaţie mondială? Orange e organizaţie mondială? OMV e organizaţie mondială? Raiffaisen e organizaţie mondială?
0 4
Oricare, ma copii. Orice organizatie, orice secret.  Orice institutie, orice confederatie, orice structura oficiala. ORICARE. Ce o fi asa de greu de inteles?
5 0
Hai că mă înduioşezi. Oare câţi ani ai?

De pildă companiile îşi ascund detaliile din spatele inovaţiilor tehnologice.

Vaticanul îşi ţine secrete o mare parte a arhivelor, orice site amărât se presupune că ţine ascunse parolele utilizatorilor proprii (chiar şi faţă de proprii angajaţi, prin mecanisme critografice presupus neinversabile) şi câte şi mai câte alte exemple.

Dar ceva îmi spune că nu prea doreai să auzi asta, ci chestiuni mai degrabă legate de teoriile conspiraţioniste.

2 Raspunsuri

0 plusuri 2 minusuri
Daca am sti,nu ar mai fi ascunse,nu?
Junior (538 puncte)
1 plus 1 minus
Tu faci referire strict la Societatile secrete ,probabil stii ca toate acestea sunt organizate in sistem piramidal .Doar elitele din varful piramidelor colaboreaza unii cu altii pentru orientarea guvernelor in directia dorita de ei . Ce ni se ascunde?

Istoria (a fost manipulata si alterata )

Tehnologia(este eliberata treptat ,elitele detin tehnologia cu 10 ani in avans fata de populatie)

Si cel mai important lucru , ni se ascunde agenda globala , nu stim daca va fi mai bine sau mai rau , daca e sa urmarim progresul nivelului de trai de acum in comparatie cu cel dinainte de revolutie putem spune ca traim mult mai bine si suntem mult mai sanatosi. Nu este totul in defavoarea noastra dar in mod cert sunt multe lucruri pe care nu trebuie sa le stim ,secrete de stat ,armata etc. Puterea corupe , puterea absoluta corupe absolut . Informatia reprezinta puterea .
Novice (181 puncte)
...