Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
930 vizualizari
Mulţi bănuiesc că aţi auzit de Hiren's BootCD, un CD bootabil care conţine o serie de utilitare de diagnoză, analiză, antivirus, backup, partiţionare şi din multe alte categorii. e foarte util când întâmpinăm diferite probleme cu PC-ul.

Întrebarea mea e dacă îl folosiţi, iar dacă da, care dintre utilitare vi se par cele mai reuşite?
Senior (8.1k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Odata ce windowsul a fost compromis nu se mai poate face nimic, decat o reinstalare dupa quick format.

Toate aceste programe sunt facute doar sa te amageasca !
Senior (6.9k puncte)
0 0
Care dintre programe v-au necăjit pe dvs.?
0 plusuri 0 minusuri
Toate de acolo sunt bine-venite. Programele de back-up sunt ok, total commanderul e functional pentru cine stie ce sa faca cu el, merg si programele de partitionare (nu faceti asa ceva acasa daca nu stiti bine ce vreti sa faceti), puteti sterge fisiere corupte, blocate, merge si sistem restore daca aveti ambitii atat de mari, antivirusii isi fac si ei treaba cu specificatia ca sunt actualizati la momentul creerii imaginii dar in general e foarte bun la back-ul, salvarea fisierelor proprii pe un alt suport. Pe mine "m-a salvat" de nenumarate ori in interventiile pe care le fac pe diferite sisteme. Singurul lui mare inconvenient poate fi ca "este pe bani" si daca nu-l cumparam e bine sa nu-l folosim ca doar noi nu incurajam pirateria. :)
Novice (169 puncte)
0 0
Cum să fie pe bani? Majoritatea utilitarelor de pe el sunt freeware, dacă nu mă înşel, iar descărcarea de pe site-ul Hiren e gratis...cred că conţine şi utilitare care nu sunt gratis, iar în cazul ăstora e într-adevăr de discutat cum stă treaba cu utilizarea lor, dar discul în sine poate fi descărcat gratis de pe site-ul respectiv...
0 0
Ai dreptate, mare parte din ele sunt free insa eu ma refeream la zona programelor de evaluare de pe hiren in care fie unele nu merg si trebuiesc facute manevre ca sa plece(gen dat inapoi data sistem), sau unele merg cu diverse limitari.
...